BACK TO
TOP
Δρώμενα

Εβδομάδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από τον Δήμο Ελασσόνας

Μια μαγική εβδομάδα περιμένει τα παιδιά και τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας , αφού μετά από ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου προς τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών της περιοχής, θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 1-5/7/2020 , δεκάδες περιβαλλοντικές δράσεις , με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί ο τοπικός πληθυσμός και ιδιαίτερα η νεολαία, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος , αλλά και , ακόμα, να θεσμοθετηθεί η προσπάθεια αυτή για το μέλλον.

ελασσονα-περιβαλλοντικη

108
0

Μια μαγική εβδομάδα περιμένει τα παιδιά και τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας , αφού μετά από  ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου προς τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών της περιοχής, θα  πραγματοποιηθούν,  κατά το χρονικό διάστημα από 1-5/7/2020 , δεκάδες περιβαλλοντικές δράσεις , με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί  ο τοπικός πληθυσμός και ιδιαίτερα η νεολαία, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος , αλλά και , ακόμα, να θεσμοθετηθεί η προσπάθεια αυτή για το μέλλον, με τίτλο: «Μέρες Περιβάλλοντος», ως μια μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον και τη Φύση και τη δημιουργία ενός κόσμου  καλύτερου , μέσα στον οποίο θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.

 Το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου-Ελασσόνας, ανταποκρινόμενα θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Ελασσόνας, για πραγματοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων από 1-5 Ιουλίου 2020, προγραμματίζουν βιντεοπροβολές, σε στενή συνεργασία με τοπικούς Συλλόγους, με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών και των πολιτών σε θέματα Ανακύκλωσης και Κλιματικής Αλλαγής.

 Για τον λόγο αυτό ,συνεργάζονται, για μια ακόμα φορά, με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και το Ελληνικό Τμήμα της GreenPeace, για την ενημέρωση και  την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση  όλων μας ,την προώθηση της έννοιας της προστασίας του περιβάλλοντος και του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή , καθώς ,επίσης και για θέματα ανακύκλωσης .

 Μέσα στις δεκάδες δράσεις ,που ο Δήμος ανακοίνωσε και υποστηρίζει για το διάστημα 1-5 Ιουλίου 2020 (όλες οι λεπτομέρειες ΕΔΩ https://www.dimoselassonas.gr/index.php/enimerosi-politwn/ ), το Δίκτυο «Περραιβία»  και το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας, προγραμματίζουν τις  εξής βιντεοπροβολές:

 

  1. Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 ,ώρα 21.30 Βλαχογιάνι - (πλατεία)-Τοπική Κοινότητα
  2. Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 , ώρα 19.00 -Τζάννειο Πνευματικό Κέντρο (Συνδιοργάνωση με τον Εξωραϊστ. Σύλλογο Λιβαδίου)
  3. Παρασκευή 3 Ιουλίου ,ωρα 21.30 μ.μ. Τσαριτσάνη -Αύλειος Χώρος Οικονόμειου Σχολής (Συνδιοργάνωση με Εξωραϊστ. Σύλλογο Τσαριτσάνης)
  4. Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 12.00 π.μ. -Πολιτ. Κέντρο Πυθίου (Συνδιοργάνωση με τον Πολιτ. Σύλλογο Πυθίου)
  5. Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 ,ώρα 21.30 μ.μ. Πλατεία Λαού-Ελασσόνα.

 Το Δίκτυο «Περραιβία» και το ΚΠΕ Κισσάβου –Ελασσόνας συγχαίρουν τον Δήμο Ελασσόνας για την εξαιρετική του πρωτοβουλία να θεσμοθετήσει τις δράσεις αυτές με τον τίτλο «Μέρες Περιβάλλοντος» , αλλά και όλους τους Φορείς ,σε όλη την επικράτεια του Δήμου, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, με σκοπό τη δημιουργία  ενημερωμένων πολιτών , ιδιαίτερα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ,όπως είναι το Περιβάλλον και η προστασία του!

 Καλούμε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τη Νέα Γενιά , να λάβει μέρος στις δράσεις που θα γίνουν στις τοπικές κοινωνίες δηλ. στην Ελασσόνα και στα χωριά του Δήμου, με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας, σε ένα μαγικό περιβάλλον σαν αυτό που δημιουργεί το- παγκοσμίου φήμης -μνημείο της Φύσης, ο Όλυμπος .

 Για  οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση αρμόδιοι:

  • Δήμος Ελασσόνας: κ.Κρανιώτου 6989634213, κ. Ταζέ 6984117877,  κ. Τρικάλη 2493022610  
  • Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Κ. Φουρκιώτης –Αντιπρόεδρος 6944-641873,
  • ΚΠΕ Κισσάβου –Ελασσόνας -Ανδρέας Γκανάτσιος-Υπεύθυνος 6946-336376, 24930-29571
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία