BACK TO
TOP
Κοινωνία

«Έφυγε» ο γεωπόνος της BIOGARD GREECE ΕΠΕ., Αιμίλιος Δαβίτης

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Αιμίλιος Δαβίτης, το περασμένο Σάββατο 22 Αυγούστου, σε ηλικία 59 ετών.

BIOGARD_GREECE_ΕΠΕ

91
0

Ο Αιμίλιος Δαβίτης είχε αναπτύξει δραστηριότητα τα τελευταία 25 χρόνια στις πωλήσεις φυτοφαρμάκων, είτε μέσα από τη δική του εταιρεία, είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του χώρου.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η INTRACHEM ΕΛΛΑΣ για τρία χρόνια, ενώ συνέχισε τη συνεργασία του ως υπεύθυνος πωλήσεων Βορείου Ελλάδος στην εταιρεία BIOGARD GREECE ΕΠΕ.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την εταιρεία BIOGARD GREECE ΕΠΕ


Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου μας, Αιμίλιου Δαβίτη, το περασμένο Σάββατο 22 Αυγούστου, σε ηλικία 59 ετών.

Ο Αιμίλιος, απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλωμάτων στη Ζωοτεχνία και Μαθηματικά, είχε αναπτύξει δραστηριότητα τα  τελευταία 25 χρόνια στις πωλήσεις φυτοφαρμάκων, είτε μέσα από τη δική του εταιρεία, είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του χώρου. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η INTRACHEM ΕΛΛΑΣ για τρία χρόνια, ενώ συνέχισε τη συνεργασία του ως υπεύθυνος πωλήσεων Βορείου Ελλάδος στην εταιρεία BIOGARD GREECE ΕΠΕ.

Ο αγαπημένος συνάδελφος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ πρόσφατα είχε γίνει και παππούς.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους τους, μεταφέροντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του με προσήλωση και ανιδιοτέλεια και την καλοσύνη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία