Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Λύθηκε το θέμα της υπερδέσμευσης στα Σχέδια Βελτίωσης

Λύθηκε το τυπικό ζήτημα που είχε ανακύψει με την υπερδέσμευση των 600 εκατ. ευρώ στα Σχέδια Βελτίωσης σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews, κάτι που σημαίνει ότι οι εγκριτικοί πίνακες που αναμένονται από τις Περιφέρειες, θα περιέχουν την πλήρη λίστα δικαιούχων.

81248319_3206892195994735_6811220765929635840_o

Γιώργος Κοντονής

8644
11

Παράλληλα, μέχρι τις 24 Ιανουαρίου αναμένεται να αναρτηθούν οι λίστες δικαιούχων στα Σχέδια Βελτίωσης στη Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία Θράκη και μέχρι το τέλος του μήνα θα αναρτηθούν σε σχεδόν όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες, σύμφωνα με ανάρτηση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ΣΕΑΜ, οι αξιολογήσεις έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 100%, ενώ σε μεγάλο ποσοστό πανελλαδικά έχει ολοκληρωθεί και το στάδιο της γνωμοδότησης (είναι το στάδιο που ακολουθεί την αξιολόγηση).

 Σημειώνεται εδώ πως ένα τεράστιο ζήτηµα που έχει τεθεί µετ’ επιτάσεως είναι ο τρόπος διαµοιρασµού της στις Περιφέρειες. Οι αρχές σε Θεσσαλία και Μακεδονία ζητούν να µην υπάρξει αναλογικός διπλασιασµός ανά Περιφέρεια, καθώς  έτσι θα έχουν πολλούς επιλαχόντες, ενώ άλλες Περιφέρειες µε µικρότερη αγροτική δραστηριότητα θα έχουν µόνο δικαιούχους.  

Σχόλια (11)
Προσθήκη σχολίου

26-01-2020 07:52Πάνος

Άκουσον άκουσον,περιμένουμε πώς και πώς να βγούν οι πίνακες και τα ζωντόβολα μας ενημέρωσαν οτι απορριφθήκαμε λέει γιατί δεν επιλέχθηκε η υφιστάμενη κατάσταση της εκμεταλλευσης....Τραβήξτε τη απο το σύστημα βρε δημοσιοκοπρίτες βλήματα όπως όφειλε εξαρχής να κάνει η μπακατελοεφαρμογή που έχετε στήσει,ο θεός να την κάνει εφαρμογή βρε τεχνολογικά απολίτιστοι πουθενάδες μαμελούκοι,ντροπές της Ευρώπης,που μαμάτε τον κόσμο άδικα για δικές σας ανοησίες! Το θεό τους αν έχουν τα γίδια,άκου απόρριψη επειδή δεν ανέβηκε η υφιστάμενη δήλωση ΟΣΔΕ,λες και σχέδια βελτίωσης μπορούν να υποβάλουν και οι λουλουδούδες οπότε ναι μωρέ τι πιο λογικό να απαιτεί η εφαρμογή χειροκίνητη εισαγωγή απο το μελετητή! Η Τουρκία τώρα που μιλάμε φτάχνει γεωστατικούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους,αντιαεροπορικούς πυραύλους,βαλιστικούς πυραύλους και χίλια δύο πράγματα, όμως στο ευρωπαικά προηγμένο ελληνόφωνο κρατίδιο οι ελιτ των υπουργείων κρίνει σκόπιμο οτι ο Πάνος που είναι αγρότης ίσως δεν κάνει μωρέ δήλωση ΟΣΔΕ οπότε να του ζητήσουμε να δηλώσει οτι πράγματι κάνει... Κατα ανάλογο τρόπο σε διαγωνισμό ποιος κατουράει μακρύτερα οι συμμετέχοντες πρέπει στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής να συμπληρώνουν στο κουτάκι ”Έχετε λιλί; " το ναί ή το όχι! #kamiaelpida

Απάντηση

24-01-2020 12:54Καραγιάννης Γρηγόρης

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει το υπουργείο με τι κριτήρια έκανε την υπερδέσμευση . Γιατί όλο το χρήμα Βόρεια πήγε πάλι

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία