Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Special Reports

Με σεβασμό στην αγορά

Η διαδροµή της εταιρείας ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ µε έδρα το Βαφειοχώρι του Κιλκίς ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 1987 φτάνοντας σήµερα να διαθέτει µεγάλη ποικιλία εκλεπτυσµένων γαλακτοµικών προϊόντων.

lukas

276
0

Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισµένο εργοστάσιο, το οποίο αναβαθµίζεται συνεχώς, εφαρµόζει σύστηµα διασφάλισης ποιότητας και είναι πιστοποιηµένη κατά ISO 220 0 0:20 05, ISO 90012008 και AGR0CERT για τα προϊόντα ΠΟΠ (Κασέρι και Φέτα). Η πρώτη ύλη που χρησιµοποιεί συλλέγεται καθηµερινά από 200 κτηνοτρόφους και πραγµατοποιεί συνεχώς ελέγχους µικροβιολογικούς και φυσικοχηµικούς, ώστε να εξασφαλίζεται ένα άριστο προϊόν.

Πείρα στην τυροκοµία

 Πρόκειται στην ουσία για µία οικογενειακή επιχείρηση που όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της παράγει παραδοσιακά προϊόντα µε µεράκι βελτιώνοντας συνεχώς την υγιεινή των προϊόντων της ακολουθώντας τις επιθυµίες της αγοράς. Απασχολεί 90 άτοµα προσωπικό, διαθέτει υποκαταστήµατα λιανικής πώλησης και µε το δίκτυο διανοµών που διαθέτει (στόλος 30 φορτηγών) εφοδιάζει πάνω από 2.000 σηµεία πώλησης στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Κύρια πλεονεκτήµατα της εταιρείας είναι η πείρα που έχει στην τυροκοµία, η καλή σχέση µε τους προµηθευτές της, η αµεσότητα και η καλή φήµη που έχει δηµιουργήσει. Αδιάψευστο µάρτυρα της τεράστιας δυναµικής που αναπτύσσει στο χώρο της παραγωγής τροφίµων η γαλακτοβιοµηχανία ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ αποτελούν οι διακρίσεις που απέσπασαν πολλά από τα προϊόντα της σε δύο πρόσφατους διεθνείς διαγωνισµούς τροφίµων, στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Αθήνα.

Κορυφαία ποιοτικά προϊόντα

Η πρώτη µε τη συµµετοχή στον διεθνή διαγωνισµό «Mediterranean Taste Awards» κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο µε το Τυρί Φέτα ΠΟΠ και το Κασέρι ΠΟΠ και το Ασηµένιο µε το Αριάνι Ξινόγαλο και το Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά. Και η δεύτερη µε τη συµµετοχή στον ετήσιο διεθνή διαγωνισµό «Taste Olqmp Awards», στον οποίο κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο γιά τη Φέτα ΠΟΠ, Γραβιέρα και Ηµίσκληρο Κασέρι, το Αργυρό για το Κασέρι ΠΟΠ, το Βλαχοτύρι, το Γιαούρτια αγελάδος 3,5% και το Επιδόρπιο Έδεσµα Ρυζόγαλο και το Χάλκινο για το Τυρί Κανέστρας, το Αριάνι, το Γιαούρτι Κατσικίσιο και το Επιδόρπιο Έδεσµα Βανίλια. Βραβεία τα οποία αντανακλούν επί της ουσίας το σεβασµό της επιχείρησης για τους καταναλωτές και την εξυπηρέτηση των αναγκών τους µε κορυφαία ποιοτικά προϊόντα, πίσω από τα οποία κρύβεται η σκληρή και διαρκής προσπάθεια από µέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία