BACK TO
TOP
Τρίμματα

Η παράγκα του Αποθέματος

Επειδή στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να καλύψουν τις επαναλαµβανόµενες παρανοµίες τους δεν κοιτάνε τι έγραφαν στα έγγραφα που δώσαµε στην δηµοσιότητα, ψάχνουν να σωθούν µε περιστατικά ασφάλειας.

panagos01

33
0

Περιστατικό Ασφάλειας 1- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Πλοίο τράκαρε µε τραίνο. Το πλοίο µε τους πειρατές του εθνικού αποθέµατος τράκαρε µε το τραίνο των αγανακτισµένων κτηνοτρόφων. Πάνω στη µανούβρα στο Πειραιά µπάταραν 48 ώρες πριν πάρουν τα φράγκα. 

 

Περιστατικό ασφάλειας 2- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Από το τράκο ο Σπήλιος ξύπνησε και τσιµπιόταν όταν κατάλαβε ότι αυτός θα έβαζε τις υπογραφές για πολλές µα πολλές κατανοµές Εθνικό Απόθεµα µαϊµού, ενώ τους έχει µαρκάρει ο εισαγγελέας. Μπορεί και να  θυµήθηκε  ότι ο νόµος περί ευθύνης υπουργών έχει αλλάξει.

 

Περιστατικό ασφάλειας 3- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Όταν κ. Ρέππα στέλνεις το έγγραφο επιλεκτικά στα δύο µέλη της διοίκησης, που τα θεωρείς του χεριού σου, για να κοροϊδέψεις τον υπουργό και να βάλει την υπογραφή του και αφήνεις τους δύο άλλους απ’ έξω, µετά  βγαίνουν αντίγραφα για να πάρουν όλοι, κάποιο από αυτά παραπέφτει και αποκαλύπτονται πράγµατα και θάµατα. Άγιο είχε ο Σπήλιος! 

 

Περιστατικό ασφάλειας 4- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020- Σοβαρό. Όταν το ίδιο στέλεχος έχει συντάξει την απόφαση κατανοµής του ΕΑ το 2015, χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης για την κατανοµή, διεξάγει η ίδια τους ελέγχους, ευλογεί η ίδια σε έγγραφό της τι καλά που τα έκανε, η ίδια σχεδιάζει τον τρόπο διεξαγωγής των ελέγχων για να βγάλει το αποτέλεσµα που θέλει, όταν αλλάζει την εγκύκλιο ελέγχου του Βάρρα µόλις φύγει, όταν η ίδια ενώ αλλάζει ∆ιεύθυνση και καθήκοντα  το βασικό της αντικείµενο εξακολουθεί να αποτελεί η κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος και παραµελεί τα  άλλα καθήκοντα της, ενώ πρωτοστατεί 5 χρόνια για το τι λέει ο κανονισµός γιατί µόνο έτσι θα βολευτεί η παράγκα του εθνικού αποθέµατος, και υπολογίζεις την πληρωµή τους πριν την υπογραφή των δικαιωµάτων από τον υπουργό, ναι αυτό είναι περιστατικό ασφάλειας. Παλιά το έλεγαν Λουδοβίκο, σήµερα Πέππα.

 

Περιστατικό ασφαλείας 5- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Η δηµοσιοποίηση του εγγράφου της 3.6.2021 έδειξε σε αυτά τα ΚΥ∆ που κάνουν καλά τη δουλειά τους, πώς κάποιοι άλλοι (παράγοντες) µε συνεργασία εντός ΟΠΕΚΕΠΕ και αλλού περνούσαν τους κατάλληλους κωδικούς στα βοσκοτόπια µε πολλά βράχια. Απολιθωµένοι βοσκότοποι, που γενούν επιδοτήσεις - πιο απολιθωµένο µυαλό έλεγε σε όλους ότι το επιτρέπει ο κοινοτικός κανονισµός και την πάτησε και ο Σταύρος.

 

Περιστατικό ασφαλείας 6- στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020: Τι θα γίνει µε τα καπάρα που έχουν δοθεί όχι σε ενοίκια αλλά στα κυκλώµατα για να βρίσκουν εκτάσεις και να δηλώνουν απολιθωµένα- βοσκοτόπια που φυτρώνουν αγριλιές. Εδώ υπεισέρχονται περιστατικά ασφάλειας  οικονοµικών  συναλλαγών, θα γελάσουµε πολύ…

 

Περιστατικό ασφάλειας 7 - στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Αυτοί που πήραν το ∆εκέµβρη σε απολιθωµένα βοσκοτόπια κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους που έµειναν µε το στόµα ανοιχτό. Τους λένε είχε κουµπάρο το Βορίδη κέρδισες, είχες κουµπάρο το Λιβανό έχασες. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Βορίδης βοηθάει τις κουµπαριές του. 

 

Περιστατικό ασφάλειας 8 - στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Το πραγµατικό περιστατικό ασφάλειας είναι να δούµε τις επόµενες ηµέρες εάν τα 41 εκ που δεν καταβλήθηκαν πήγαν πίσω στους παραγωγούς. Πολύ λένε ότι δεν πήραν τα σωστά χρήµατα. Σε λίγο θα φανεί και θα δούµε τότε τα περιστατικά.  

 

Περιστατικό ασφάλειας 9 - στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος 2020. Σοβαρό περιστατικό ασφάλειας αυτά που γράφει η ∆ιαµάντω και ο Λάµπης, ποιος από τα ΚΥ∆ κάνει αυτές τις δουλειές και τι κάνει ο συντονιστής, δεν πιστεύω και αυτών  των ΚΥ∆ το άλλο µισό είναι εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Περιστατικό ασφάλειας 10 - Σε λίγο απασφαλίζει ο εισαγγελέας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία