BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Ο Ριχάρδος με τα ΚΕΑ

Καλές οι προθέσεις του υφυπουργού Βασίλη για την χάραξη εθνικής στρατηγικής για το βαµβάκι, µόνο να µην µείνουµε στα της σύστασης της Οµάδας Εργασίας, στη θεωρία, και εν τέλει στο Μουσείο του Κατή, και χάσουµε το...δάσος.

trupia_barka1

9
0

Μιας και το ‘φερε η κουβέντα και εµείς Λάρισα, ψηφίζουµε, όµως ας ενηµερώσει κάποιος τον υφυπουργό της πλατείας πως η δεοντολογία υπαγορεύει τα δελτία τύπου µιας σύσκεψης να διανέµονται την ίδια ηµέρα προς όλα τα µέσα, κι όχι δύο νωρίτερα για τα λαρισαϊκά...        

«Με σοφιστείες αρνούνται αποζηµιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς µέσω ΕΛΓΑ», λέει ο Καρασµάνης που επιµένει γύρω από το θέµα των αποζηµιώσεων για τις βροχοπτώσεις του Ιουνίου του 2017. ∆είχνοντας προς τον υπουργό της πλατείας,  σχολιάζει πως ξέχασε πολύ νωρίς τη δήλωσή του - κατά την ανάληψη των καθηκόντων του - ότι «τα προβλήµατα είναι γνωστά, δεν είναι ώρα για καταγραφή αλλά για λύσεις»…            

Η Ολυµπία, πάντως διατείνεται πως ψάχνει ολιστική λύση στο θέµα των ζώων συντροφιάς επανεκκινώντας τον διάλογο µε όλους τους αρµόδιους φορείς. Σε σχετικό δελτίο τύπου, του υπουργείου, που αναφέρεται σε συνέντευξη της σε κυριακάτικη εφηµερίδα, υπάρχει ένα συνονθύλευµα δηλώσεών της, εµπλουτισµένο µε πληροφορίες και όποιος κατάλαβε... Τι κι αν ο Κυριάκος, θεωρεί πως το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα έπρεπε να ασχολείται µόνο µε τα παραγωγικά ζώα.         

Για το θέµα της ζαχαροβιοµηχανίας, υπάρχει κανένα νέο από το δυτικό µέτωπο; Γιατί, οι τευτλοκαλλιεργητές ακόµα περιµένουν τους επενδυτές και τους λευκούς ιππότες, µπας και σώσουν τα σπίτια τους. Αν έχετε καµιά καλύτερη προσφορά, πείτε το προτρέπουν τον υπουργό Πιτσιόρλα,  οι Σερραίοι, που θεωρούν ρεαλιστική την πρόταση Καραθανάση. Μέχρι τούδε, αζαχάρωτοι και φέτος οι κουραµπίεδες.          

Όλοι το έβλεπαν ότι το πράγµα βρωµούσε µε τον Αρτέµη Σώρρα κι όµως κάποιοι έτρεχαν κοντά του. Όλοι καταλάβαιναν ότι κάτι τρέχει µε τον Ριχάρδο και το περίφηµο δίκτυό του και απλά ... τον κοιτούσαν. Θέλω να δω που θα κρυφτούν κάποιοι, όταν χάσει τους προστάτες του, ο Ριχάρδος της αγροτεχνολογίας. 

Ο Γύλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία