BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

ΟΣΔΕ μου και γλίστρησα

Έντεκα πρωτοκλασάτοι συνεταιρισµοί µπαίνουν στο σχήµα της «Συνεταιριστικές ελληνικές εξαγωγές» ή αλλιώς CoGreXpo (Cooperation Greek Exports), που συστήνει η ΕΘΕΑΣ, βάζοντας στο εξαγωγικό της…καλάθι προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο και στα πολλά µίλια, όπως ελιές, λάδι, σταφίδα, εσπεριδοειδή.

ΤΡΥΠΙΑ_ΒΑΡΚΑ_7

916
0
Η ανάθεση της χρηµατοοικονοµικής µελέτης έγινε και µέχρι το τέλος του 2023 αναµένεται να ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της µε ∆Σ και Γενικό ∆ιευθυντή, έµπειρα στελέχη του κλάδου των τροφίµων. Μένει να φανεί αν το εγχείρηµα θα µακροηµερεύσει γιατί η συνταγή ξαναδοκιµάστηκε και στο παρελθόν…Κατά τα λοιπά, οι µικροί θησαυροί, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ να ‘ταν κι άλλοι!     

 Μιας και είµαστε στην πτέρυγα «ΕΘΕΑΣ» και τον παρεµβατικό της (λέµε τώρα) χαρακτήρα στα αγροτικά δρώµενα, επειδή η προηγούµενη ηγεσία δεν ασχολήθηκε απέστειλε επιστολή προς τον υπηρεσιακό υπουργό της πλατείας µε θέµα τη «δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης σε όσους έχουν ολοκληρώσει το 80% του προηγούµενου σχεδίου ή έχουν ολοκληρώσει και υποβάλει τελικό αίτηµα πληρωµής». Τύπου, να ΄χαµε να λέγαµε.  

Tι της ήθελαν τις ενηµερωτικές ηµερίδες στο θεσσαλικό κάµπο τα στελέχη της ∆οµοκού για τα νέα δεδοµένα της ΚΑΠ, αφού ούτε το ΟΣ∆Ε δεν µπορούν να τρέξουν. Αναπόφευκτη η δυσφορία των συντελεστών της αγροτικής παραγωγής και λίγα λέµε...που περιµένουν µε αγωνία τις εφαρµοστικές αποφάσεις για να δουν προς τα που θα κινηθούν ειδικά στο σκέλος των echo-schemes.     

Αλήθεια ο υπηρεσιακός της πλατείας, ενηµερώνεται, γιατί ακριβώς; Πάντως στην παράδοση-παραλαβή µετά την 25η Ιουνίου θα έχει να πει περισσότερα για τις σκέψεις του ως προς την στήριξη της παραγωγής και της υπόστασης του λιγότερου εύπορου κοµµατιού του πληθυσµού της χώρας. «You never Know», που λέει και το τραγούδι!    

Mα καλά, αυτό το διάστηµα µέχρι τις κάλπες θα βλέπουµε αποφάσεις στη ∆ιαύγεια για κάλυψη δαπανών για βρύσες, σωλήνες αποχέτευσης, φλοτέρ για καζανάκια, σιφώνια, κάρτες απεριορίστων διαδροµών, µπρελόκ κλπ, κλπ. Αυτό θα πει διαφάνεια στην αγροτική πολιτική!
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία