BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το Renault CLIO σε προνομιακή τιμή

To Renault CLIO, με 29 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας, κατέχοντας επί σειρά ετών το θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Πρόκειται για το πιο εμβληματικό μοντέλο της Renault, που άλλαξε τα δεδομένα της αυτοκίνησης με τη ριζοσπαστική του σχεδίαση, τις εξελιγμένες τεχνολογίες του και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του.

Renault_CLIO_2_low

13
0

Η εμφάνιση του Renault CLIO, κομψή και δυναμική, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά του πλεονεκτήματα. Οι πληθωρικές διαστάσεις του, του χαρίζουν επιβλητικότητα αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στο εσωτερικό του. Η έξυπνα ρυθμισμένη ανάρτηση αλλά και το στιβαρό του πλαίσιο, προάγουν την άνετη αλλά παράλληλα σπορτίφ οδική του συμπεριφορά, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και όχι μόνο, την ώρα που το κορυφαίο σε αίσθηση τιμόνι και τα αποτελεσματικά φρένα κάνουν την εμπειρία οδήγησης απολαυστική.

Το Renault CLIO, απόλυτα συντονισμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και άνεσης, με σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (R-Link 2 Evo), αλλά και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Easy Park Assist).

Τώρα, η επιλογή ενός Renault CLIO είναι η πιο «έξυπνη» κίνηση για αγορά αυτοκινήτου, αφού το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της κατηγορίας του στην Ευρώπη βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Πιο ώριμο και πλήρες από ποτέ, το best seller supermini, χαρίζει πρόσβαση σε έναν κόσμο άνεσης και τεχνολογίας, με τις πιο δελεαστικές προσφορές που έγιναν ποτέ, από 10.990€.  

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το Renault CLIO όσο και για την υπόλοιπη γκάμα Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.renault.gr.      

                                                                            

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία