BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Case «ξανασυστήνεται» με το Vestrum CVXDrive

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί αλλαγής στρατηγικής με σκοπό την αλλαγή του ονόματος του δημοφιλούς μοντέλου Versum απ΄ότι φαίνεται βγήκαν αληθινά αφού η Case έσπευσε να αλλάξει-στα σημεία- το νέο μοντέλο των 100-130 ίππων.

maxresdefault_24

17
0

Πιο «λατινογενές» αλλά χωρίς μεγάλες διαφορές-σκόπιμα φυσικά-μας συστήνεται το Case Versum, το οποίο όμως άλλαξε όνομα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το τρακτέρ των 100-130 ίππων παίρνει πλέον την ονομασία Vestrum που σημαίνει «δικό σας» στα λατινικά, με τον διευθυντή μάρκετινγκ της Case IH στην Ευρώπη, Peter Friis, να εξηγεί πως το όνομα επιλέχθηκε με γνώμονα την χρήση για την οποία είναι προσανατολισμένο το τρακτέρ.

«Επιλέξαμε το όνομα Vestrum γιατί σημαίνει «δικό σας» στα λατινικά. Το συγκεκριμένο τρακτέρ είναι αφιερωμένο στους πελάτες μας που χρειάζονται ένα δυνατό και άνετο τρακτέρ ώστε να πετυχαίνουν ακόμη περισσότερα κατά τη διάρκεια των δύσκολων εργασιών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής μάρκετινγκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Profi.

Ωστόσο άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αλλαγή του ονόματος λόγω του ότι η ονομασία Versum χρησιμοποιούταν από άλλον κατασκευαστή η ταυτότητα του οποίου παρέμεινε άγνωστο. Είτε με το ένα είτε με το άλλο σενάριο σε ισχύ, αξίζει να θυμηθούμε ότι το Versum-πλέον Vestrum-έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση SIMA στις αρχές του τρέχοντος έτους και οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Σεμπτέμβριο. Αναμένουμε λοιπόν το «νεοσυστηθέν» Case Vestrum CVXDrive.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία