BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο της χορτοξηραντικό Giro παρουσιάζει η Kuhn

H Kuhn επεκτείνει τη σειρά περιστροφικών χορτοξηραντικών Giro με ένα μοντέλο πλάτους εργασίας 8,70 μέτρων.

a38a5dd75b1a52ac

Βασίλης Σοφός

4
0

Γρήγορη διαμόρφωση για εύκολη μεταφορά και πολύ καλό κέντρο βάρους είναι τα δύο σημεία στα οποία έδωσε έμφαση η Kuhn, πριν λανσάρει και επίσημα τη νέα χορτοσυλλεκτική μηχανή GF 8700. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το GF 8700 προσφέρει μια έξυπνη θέση μεταφοράς στο δρόμο με τρία σημεία προσάρτησης και πλάτος εργασίας 8,70 μέτρα.

Λόγω του μικρού πλαισίου στήριξης, το κέντρο βάρους είναι περίπου 200 χιλιοστά πιο κοντά στο τρακτέρ από το μοντέλο GF 8712 και, σύμφωνα με τον Kuhn, είναι επίσης ένα ιδιαίτερα ελαφρύ μηχάνημα. Οι άκρες με διάμετρο 1,5 μέτρου είναι μεμονωμένα αναρτημένες ενώ τα ασύμμετρα δόντια που πηγαίνουν παράλληλα με το έδαφος μαζεύουν καθαρά τη χορτονομή.

Οι τροχοί που συνδέονται κοντά στα δόντια οδηγούν τα δόντια στο καθορισμένο ύψος εργασίας και αυτό, σύμφωνα με την Kuhn, συμβάλλει στην καλή ποιότητα του ενσιρώματος.

Σταθερό σε δύσκολα ανομοιόμορφα πεδία

Όπως αναφέρει ο κατασκευαστής, οι νέοι πλευρικοί σταθεροποιητές με μηχανικό σύστημα κλειδώματος εξασφαλίζουν σταθερότητα στις καμπύλες.

Παράλληλα, η κεφαλή προσάρτησης με ταλάντευση εκκρεμούς +/- 22 ° κάνει το μηχάνημα ευέλικτο σε δύσκολα πεδία και αποτρέπει την ολίσθηση του τροχού σε καμπύλες. Το σύστημα κίνησης του GF 8700 είναι ίδιο με τα άλλα μοντέλα: Οι ταχύτητες είναι σφραγισμένες παντού, λιπαίνονται μία φορά και δεν θέλουν συντήρηση.

Οι ρότορες κινούνται από τον συμπλέκτη σφυρήλατου και σκληρυμένου ατσαλιού. Για να αποφευχθούν οι απώλειες ενσιρώματος στην άκρη του χωραφιού, το GF 8700 μπορεί να εξοπλιστεί, τέλος, και με μια συσκευή διαχείρισης του περιγράμματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία