BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδική πολυτελή έκδοση του τρακτέρ Explorer 120 HD GS λανσάρει η Same

Η Same παρουσιάζει το νέο της μοντέλο Explorer 120 HD GS, το οποίο εκτός από τις αποχρώσεις του κόκκινου και του γκρι, φιλοξενεί και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά άνεσης.

Explorer_Limited-Edition_110_11

Βασίλης Σοφός

172
1

Την περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση Explorer 120 HD GS λανσάρει η Same, η οποία «στολίζει» με γκρι και κόκκινες πινελιές το δημοφιλές της μοντέλο. Τα νέα χρώματα θυμίζουν κάτι από το πρώτο Same που βγήκε στην παραγωγή 97 χρόνια πριν, το Cassani.



Το Explorer έχει πουλήσει 130.000 μονάδες παγκοσμίως ενώ ήταν από τα πρώτα πετρελαιοκίνητα τρακτέρ με τετρακίνηση, πίσω ηλεκτρικό σύνδεσμο και αυτόματο pto.



Η ίδια η εταιρεία, εκμεταλλευόμενη μάλιστα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοινώνει το μοντέλο 120 HD GS Limited Edition Cassani για τους λάτρεις της μάρκας και για άλλη μια φορά γιορτάζει την επιτυχία του. (#ILOVESAME είναι το ειδικό hashtag στα κοινωνικά δίκτυα για την περίσταση).



Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο σε περιορισμένα αντίτυπα, ενώ επωφελείται από αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως οι κόκκινες ζάντες, το γκρι χρώμα Cassani, το σύστημα πολυμέσων της Continental radio, οι θήκες για κινητά τηλέφωνα και άλλα.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-02-2021 15:07Ντελης Κωνσταντίνος

Πραγματικά πολύ ωραίο...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία