BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διπλές κάμερες για ακριβή ανίχνευση καλλιέργειας βάζει η Einböck στους καλλιεργητές Chopstar

Οι κάμερες διαβάζουν τα διαφορετικά άκρα των σειρών, προκειμένου να ανυψώσουν κάθε στοιχείο τη σωστή στιγμή, χωρίς να καταστρέψουν τη σοδειά.

csm_200924-News-2-Kameras-1_9d0479761f

Βασίλης Σοφός

58
0

Για την ακριβέστερη αναγνώριση της σειράς καλλιέργειας, η Einböck εξοπλίζει τα μοντέλα Chopstar με διπλή κάμερα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία αναγνώρισης σειράς, ειδικά σε μικρές καλλιέργειες ή δενδρύλλια, γίνεται πιο ακριβής με τη χρήση δύο καμερών τοποθετημένων και στις δύο πλευρές του καλλιεργητή Chopstar.

Με ένα οπτικό πεδίο καλύτερα κατανεμημένο μεταξύ των δύο καμερών, η ακρίβεια καθοδήγησης αυξάνεται και έτσι ο υδραυλικός «μεταφραστής» σειράς καθοδήγησης γίνεται πιο ευαίσθητος.

Σε καλλιεργητές εξοπλισμένους με ανεξάρτητα υδραυλικά ανυψωτικά στοιχεία, αυτές οι δύο κάμερες εξασφαλίζουν καλύτερη λειτουργία των δοντιών στην τελευταία σειρά και στις δύο πλευρές, ακόμη και όταν το σύνολό τους φτάνει σε ένα σημείο. Οι κάμερες εντοπίζουν έτσι τα διαφορετικά άκρα των σειρών, προκειμένου να ανυψώσουν κάθε στοιχείο τη σωστή στιγμή, χωρίς να καταστρέψουν τη σοδειά.

Ταυτόχρονα, η Einböck προσφέρει στην γκάμα της νέα δόντια διαθέσιμα με πλάτος 220 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας ρηχά σκαψίματα και ελαχιστοποιώντας την απώλεια νερού στο έδαφος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία