BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδικό σύνδεσμο για την προσαρμογή εγχυτήρων λιπάσματος ετοιμάζει η Vredo

Η ολλανδική εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει και δοκιμάζει το δικό της ομφαλικό σύστημα που συνδέεται σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων έγχυσης υγρού λιπάσματος.

24b__vredo_ssu_7

Βασίλης Σοφός

12
0

Σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις απαιτήσεις για συνδυασμό ενός ομφαλικού συστήματος με εγχυτήρες της εταιρείας, η νέα μονάδα SSU μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υπάρχουσες εκδόσεις που ασφαλίζονται κανονικά πίσω από αναρτώμενες δεξαμενές λιπάσματος ή αυτοκινούμενα μηχανήματα.



Εξοπλισμένο με τη δική του μονάδα ελέγχου και σύστημα ανίχνευση φορτίου στα υδραυλικά, το πρωτότυπο αυτό σύστημα συνδέεται με ένα μοντέλο Profi 12 μέτρων με δίσκο σχήματος V και διαθέτει GPS για τον έλεγχο τμήματος, ωστόσο το SSU μπορεί να συνδεθεί με όλους τους μη αναδιπλούμενους εγχυτήρες πλάτους έως 18 μέτρα.

Παρόλο που είναι ελαφρώς μακρύτερο από έναν κανονικό σύνδεσμο, το νέο αυτό σύστημα φέρνει το κέντρο βάρους του κοντά στο τρακτέρ και έχοντας δύο περιστρεφόμενους συνδέσμους στον περιστρεφόμενο βραχίονα επιτρέπει στο τρακτέρ να κινηθεί αντίστροφα, με τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας τοποθετημένο δίπλα στο ρυμουλκό.



Η ομφαλική μονάδα του 1,5 τόνου διατίθεται με σύστημα ISObus για τον ρυθμό εφαρμογής και τον έλεγχο ενότητας μέσω του ελεγκτή VT ενώ μπορεί να συνοδευτεί και με μπροστινή δεξαμενή. Η Vredo σκοπεύει να κατασκευάσει δύο μονάδες για το 2022 και να έχει τις πρώτες εμπορικές εκδόσεις SSL έτοιμες το 2023.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Vredo
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία