BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Hustler λανσάρει το νέο βαγόνι ενσιρώματος RX 218 χωρητικότητας 20 τόνων

Το νέο RX 218 έχει μήκος 6,7μέτρα, πλάτος 2,56 μέτρα και ύψος 1,3 μέτρα.

Combi-RX178-Multi-Feeder-2-scaled

Βασίλης Σοφός

122
0

Ο ειδικός στον εξοπλισμό τροφοδοσίας, Hustler, παρουσιάζει το νέο του βαγόνι πολλαπλής τροφοδοσίας, προσφέροντας χωρητικότητα 21,4 κυβικά μέτρα ή 26 κυβικά μέτρα συσσωρευμένα, με το μηχάνημα να έχει ονομαστική χωρητικότητα 20 τόνων. Στην πράξη, ο κατασκευαστής λέει ότι αυτό σημαίνει πως το μηχάνημα μπορεί να φιλοξενήσει 10 στρογγυλά δεμάτια.

Διαθέτοντας διαμόρφωση άξονα Tridem με τη διεύθυνση στους πίσω τροχούς, η διάταξη περιλαμβάνει βαριές σούστες και δεσμούς. Αυτό διατηρεί το όχημα σε τροχιά, ενώ εξαλείφει την «αναπήδηση» κατά την εργασία. Η εταιρεία λέει επίσης ότι σε άλλες μονάδες αυτού του τύπου, που είναι εφοδιασμένες μόνο με παράλληλους άξονες, υπάρχει πιθανότητα να ξεπεραστούν τα όρια της ράβδου έλξης καθώς το φορτίο κινείται προς τα εμπρός, με επακόλουθο την κακή ποιότητα οδήγησης.



Με το φορτίο να διανέμεται στους τρεις άξονες, υπάρχει πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα μέσω των ελαστικών 500-45R22.5, κάτι που οδηγεί σε μια πιο σταθερή φόρτωση και μια ομαλότερη λειτουργία. Οι κύριες περιοχές του αμαξώματος και εκφόρτωσης ενσωματώνουν ένα βαρέως τύπου πάτωμα πάχους έως 15 χιλιοστών. Το τελευταίο είναι αρκετά ολισθηρό και ανθεκτικό, λέει η κατασκευάστρια. Επίσης, το διπλό στροφείο, που λειτουργεί σε επιφάνειες χωρίς γράσο, φέρνει το φορτίο προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας υδραυλικούς κυλίνδρους.

Το στοιχείο τροφοδοσίας χρησιμοποιεί αλυσίδες που κινούνται πάνω σε σκληρυμένα γρανάζια, με μεγαλύτερες ράβδους τροφοδοσίας για μεγαλύτερη αντοχή. Η ευκολία στη συντήρηση εξασφαλίζεται από ένα κεντρικό σύστημα λίπανσης που φροντίζει τα συγκροτήματα του άξονα και τα σκληρά ρουλεμάν.

Οι μεταδόσεις είναι εφοδιασμένες με ρουλεμάν παντού, με όλες τις αλυσίδες να ελέγχονται από ρυθμιζόμενους εντατήρες. Όσο για τον χειριστή, αυτός μπορεί να διευκολυνθεί από τον εξοπλισμό που συνοδεύει το μηχάνημα, όπως τα χειριστήρια, μια μεγάλη περιοχή προβολής για την παρακολούθηση της θέσης του φορτίου, η πλατφόρμα πρόσβασης, η σκάλα, καθώς και ένας ανυψωτήρας δύο ταχυτήτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία