BACK TO
TOP
Τεχνολογία

K-Dyno, K-Evo και K-Force οι νέες σειρές καλλιεργητών της Alpego

Τα τρία νέα μοντέλα υπεδαφοκαλλιεργητών της Alpego είναι διαθέσιμα σε ποικίλα πλάτη και μπορούν να συνεργαστούν με τρακτέρ απόδοσης από 50 έως 350 ίππους.

ALPEGO_-kevo_04__1_

Βασίλης Σοφός

138
0

Μικρών διαστάσεων, βαρέος τύπου είναι οι τρεις ανανεωμένες σειρές καλλιεργητών που λανσάρει η Alpego για το 2021, με τα μοντέλα K-Dyno, K-Evo and K-Force.

K-DYNO: Συμπαγές και ισχυρό

Τα μοντέλα K-DYNO έχουν μικρές διαστάσεις και βάρος αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά και δυναμικά εργαλεία χάρη στη νέα σχεδίαση του πλαισίου τους, δηλώνει η εταιρεία. Έρχονται διαθέσιμα σε πλάτης 1,6/2/2,5/3 μέτρων και βάρος από 780 έως 1280 κιλά ενώ συνδυάζονται με τρακτέρ απόδοσης από 50 έως 130 ίππους.



K-EVO: Για αμιγώς επαγγελματική χρήση και με σύστημα ALFAST

Τα K-Evo, από την άλλη πλευρά, προορίζονται για επαγγελματική χρήση και είναι εξοπλισμένα με το πατενταρισμένο σύστημα Alfast, ένα καινοτόμο και εξαιρετικά γρήγορο σύστημα για την αντικατάσταση αρότρων και αξεσουάρ. Αυτό αποτελείται από ένα κλιπ το οποίο, μετακινώντας το, επιτρέπει στον χρήστη να ανοίξει ή να κλειδώσει το αξεσουάρ πολύ γρήγορα.



Η λειτουργία απαιτεί μόνο ένα σφυρί και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν ακίδες ή βίδες. Το K-Evo διατίθεται σε διαστάσεις 2,5, 3 και 3,5 μέτρων, έχουν βάρος από 1.495 έως 1.855 κιλά και είναι κατάλληλα για τρακτέρ με ισχύ μεταξύ 120 και 220 ίππων.

K-FORCE: Για τρακτέρ έως 350 ίππους

Πέρα από το σύστημα Alfast, τα K-FORCE διαθέτουν έναν κύλινδρο ρύθμισης υδραυλικής λειτουργίας ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, απευθύνονται και αυτά τα μοντέλα σε επαγγελματίες. Διατίθεται σε μεγέθη 3-3,5 και 4 μέτρων ενώ το βάρος τους κυμαίνεται από 2.125 έως 2.610 κιλά, κατάλληλα για τρακτέρ με ισχύ μεταξύ 150 και 350 ίππων.



Νέα σχεδίαση με σωληνοειδές πλαίσιο

Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ατσάλι υψηλής αντοχής που επιτρέππει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό χαμηλού βάρους και ανθεκτικότητας. Διαθέτουν ένα βιδωτό πλαίσιο, με την εταιρεία να λέει ότι αυτό έχει νέα σχεδίαση που αυξάνει την απόδοση.

Χαρακτηριστικό είναι το νέο σχήμα με τα πλαϊνά πάνελ που διευκολύνει την προσαρμογή των κυλίνδρων. Οι κύλινδροι Franter είναι επίσης μια καινοτομία που, εκτός από το σπάσιμο σε βάθος, δημιουργουν μια πρώτη και σημαντική επεξεργασία και πολύ καλή ισοπέδωση, διευκολύνοντας και μειώνοντας την επόμενη επεξεργασία.

Επιπλέον, ο διπλός κύλινδρος συμβάλλει σημαντικά στην εξάλειψη υπολειμμάτων της καλλιέργειας, λέει η Alpego. Τα τρία νέα μοντέλα μοιράζονται μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν καθορίσει την επιτυχία της σειράς καλλιεργητών της Alpego, όλα ικανά να πραγματοποιήσουν τρεις διαφορετικούς τύπους επεξεργασίας: βαθιά επεξεργασία (χωρίς αξεσουάρ), ενδιάμεση επεξεργασία, ακόμη και με υπολείμματα καλλιεργειών (προαιρετικά) και επεξεργασία επιφάνειας, ακόμη και με υπολείμματα καλλιεργειών.



Τα K-Dyno, K-Evo και K-Force είναι εξοπλισμένα με δόντια προοδευτικού προφίλ που βοηθούν στη διείσδυση στο έδαφος μειώνοντας την απαιτούμενη προσπάθεια πρόσφυσης και βελτιώνουν την ανάμειξη εδάφους τόσο σε βάθος όσο και στην επιφάνεια χάρη στην ανατροπή των σβόλων.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η διάταξη του συστήματος ασφάλειας μπουλονιών είναι τοποθετημένη σε κάθε δόντι και, παρουσία εμποδίου, επιδιώκει το σπάσιμο του μπουλονιού ασφαλείας (εύκολα αντικαταστάσιμο), προστατεύοντας έτσι τη δομή του μηχανήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία