BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην πρώτη του επίδειξη στην έκθεση Cereals το AgBot της AgXeed

Φιλικό προς το έδαφος, αυτόνομο σε όλες τις λειτουργίες του και με ηλεκτρικό pto είναι το ολοκληρωμένο και έτοιμο για την αγορά AgBot, στο οποίο πρόσφατα αποφάσισε να επενδύσει και η Claas.

agxeed__1__2

Βασίλης Σοφός

32
0

Προηγμένο σύστημα ψηφιακού σχεδιασμού διαδρομών στο πεδίο ενώ συλλέγει αυτόματα τα δεδομένα και κινείται αυτόνομα στο χωράφι προσφέρει το νέο AgBot της AgXeed, το οποίο αναμένεται στην αγορά -επενδύει παράλληλα και η Claas- το 2022.

Μαζί με τα οφέλη ως ένα πλήρως αυτόνομο ρομπότ, το AgBot διαθέτει ερπύστριες με ρυθμιζόμενη ζώνη πλάτους από 300 έως 910 χιλιοστά, ενώ κινείται με ελαφρύ πάτημα στο χωράφι, αφού το βάρος του είναι 6 τόνοι (χωρίς έρμα).Το όχημα διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενο πλάτος μετατρόχιου, υδραυλικά με ανίχνευση φορτίου και σύνδεσμο με ικανότητα ανύψωσης έως 8 τόνους.



Τον εξοπλισμό συμπληρώνει ένα ηλεκτρικό PTO, που λειτουργεί ανεξάρτητα από τις στροφές του κινητήρα ενώ διατίθενται και εξωτερικές συνδέσεις υψηλής, προαιρετικά. Ο ηλεκτρικός εξοπλισμός περιλαμβάνει όλη την τεχνολογία που απαιτείται για την ανίχνευση κινδύνων και εμποδίων, συμπεριλαμβανομένου, του συστήματος διεύθυνσης RTK.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • AgBot
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία