BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ευφυής και υπό έλεγχο ψεκασμός από την Hustler και το νέο της ψεκαστικό Applic8R

Δίνοντάς του χαρακτηριστικά «αετού», η Hustler λέει για το νέο της ψεκαστικό πως αν αυτό συνδυαστεί με τις νέες μπούμες EagleTech, η συνολική εμπειρία ψεκασμού είναι εντυπωσιακή, αφού η άνεση και η ευελιξία απγειώνονται.

28Aug20_RFurhoff_EagleBoom_Working_web-6

Βασίλης Σοφός

25
0

Μετά το λανσάρισμα της νέας σύγχρονης μπούμας EagleTech, η Hustler διαθέτει στην αγορά και τα νέα της ψεκαστικά Applic8R, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις εκδόσεις βραχιόνων Eagle, με τους τελευταίους να διατίθενται πλέον και σε έκδοση 14 μέτρων.

Λαμβάνοντας υπόψη αρχικά το νέο χρωματικό συνδυασμό πράσινου και λευκού χρώματος της Hustler, η νέα σειρά διατίθεται σε χωρητικότητες των 680, 890 και 1150 λίτρων, με τα μοντέλα LX680, LX 890 και LX1150 αντίστοιχα. Όλοι οι σύνδεσμοι τοποθετούνται και συμπληρώνονται με επιλογές μπροστινής δεξαμενής 890 και 1150 λίτρων, οι οποίες μπορούν να διπλασιάσουν αποτελεσματικά την ικανότητα ψεκασμού. Η κύρια δεξαμενή χαμηλού προφίλ βρίσκεται σε ένα γαλβανισμένο ατσάλινο πλαίσιο που ενσωματώνει μια πλάκα ολίσθησης για την προστασία των βασικών εξαρτημάτων. Η χυτευμένη δεξαμενή διαθέτει μια βαθιά αντλία εκκένωσης για να επιτρέπεται η πλήρη εκκένωση και χρήση σε επικλινή εδάφη, ακόμη και όταν η στάθμη σε αυτή βρίσκεται χαμηλά. Στην κορυφή, ένα καπάκι διαμέτρου 455 χιλιοστών ενσωματώνει ένα δακτύλιο διαρροής και ένα φίλτρο.



Σύμφωνα με την εταιρεία, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δεξαμενή καθαρού νερού 18 λίτρων για πλύσιμο χεριών μαζί με μια ενσωματωμένη εργαλειοθήκη. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μια δεξαμενή έκπλυσης 100 λίτρων και την επαγωγική χοάνη ErgoMax 20 λίτρων, εγκατεστημένη στα πλαϊνά πάνελ - για αποτελεσματική προανάμιξη σκόνης, χημικών και λιπασμάτων ενώ υπάρχει και μια λειτουργία έξυπνου καναλιού και ξεβγάλματος δοχείου.



Η πλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του επάνω ανοίγματος ή της θύρας αναρρόφησης 2 ιντσών CoupleUp στο πλάι του μηχανήματος. Ακόμη, ένας βαθμονομημένος μετρητής δίνει μια οπτική ένδειξη της στάθμης της δεξαμενής, ενώ το πώμα αποστράγγισης ενεργοποιείται από την πάνω πλευρά του ψεκαστικού. Όπως αναφέρει η Hustler, το σύστημα ανάδευσης MixMax, στον βασικό εξοπλισμό των μοντέλων 890 και 1150, ενσωματώνει σύστημα για πλήρη ανάμιξη και ανάδευση δεξαμενής. Το τελευταίο ρυθμίζεται εύκολα για να διατηρούνται οι σκόνες αιωρούμενες ή να μειώνονται για να σταματήσει ο υπερβολικός αφρός. Τα ψεκαστικά διαθέτουν αντλία 110 λίτρων/λεπτό, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανήματος, επιτρέποντας τη χρήση μακρύτερου άξονα PTO. Αυτό, με τη σειρά του, μειώνει τις γωνίες άρθωσης και επιτρέπει τη λειτουργία της αντλίας όταν το ψεκαστικό βρίσκεται στο έδαφος.



Επιπρόσθετα, ένα σύστημα ελέγχου ARAG τριών τμημάτων φροντίζει για τις απαιτήσεις ροής και πίεσης. Όσον αφορά στις μπούμες τεχνολογίας EagleTech, -διαθέσιμες και σε έκδοση 14 μέτρων- αξίζει να αναφερθεί ότι η διάταξη διαθέτει κάθετη και ατομική ανάρτηση, όλοι οι βραχίονες ενσωματώνουν υδραυλικούς αποσβεστήρες ενώ διατίθενται γραμμές τροφοδοσίας από ανοξείδωτο χάλυβα. Κάθε βραχίονας περιλαμβάνει επίσης πέντε φίλτρα εν σειρά, τα οποία λέγεται ότι είναι ευκολότερα στη συντήρηση από 28 μεμονωμένα φίλτρα ακροφυσίων, μαζί με διπλά σώματα ακροφυσίων για γρήγορες εναλλαγές. Οι βραχίονες ανυψώνονται ξεχωριστά από το ισχίο της μονάδας, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για κυματοειδή ή λοφώδη πεδία. Τα τμήματα στις άκρες αναρτώνται επίσης μεμονωμένα, επιτρέποντας στο βραχίονα να γίνει ελαφρύτερος - μειώνοντας το βάρος, αλλά επίσης αυξάνοντας τη σταθερότητα και τη μακροζωία, όπως τονίζει και η Hustler. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα μηχανήματα είναι συμβατά με ISObus ή συμβατά με οθόνη της Raven, για παλαιότερα τρακτέρ που δεν έχουν ISObus.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία