BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμισμένη σχεδίαση και κινητήρες για τον φορτωτή Agri Pivot T70 της Dieci

Ο τηλεσκοπικός αρθρωτός φορτωτής Dieci Agri Pivot T70 τελευταίας γενιάς διαθέτει κινητήρα Stage V και επωφελείται από νέο πίσω καπό, νέο κιβώτιο ταχυτήτων και πιο ευρύχωρη καμπίνα.

agri-pivot-st5_005

Βασίλης Σοφός

46
0

Ο Agri Pivot T70 είναι ο πρώτος στη σειρά Dieci αρθρωτός τηλεσκοπικός φορτωτής που πληροί τα πρότυπα εκπομπών Stage V. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας Perkins των 3,6 λίτρων 115 ίππων συνοδεύεται πλέον από DPF, DOC και SCR (AdBlue).



Σύμφωνα με την εταιρεία, το μηχάνημα εκμεταλλεύεται αρκετές αλλαγές στο σχεδιασμό προς όφελος του χειριστή. Υιοθετεί ένα επανασχεδιασμένο κάλυμμα κινητήρα δίνοντας μεγαλύτερη ορατότητα ενώ η νέα υδροστατική μετάδοση που εισάγεται διαθέτει δύο ταχύτητες (0 έως 15 και 0 έως 40 χλμ./ώρα) οι οποίες επιλέγονται κατά την οδήγηση χρησιμοποιώντας δύο κουμπιά στο χειριστήριο.



Παράλληλα, η καμπίνα έχει επιμηκυνθεί για να αποκτήσει περισσότερη ευρυχωρία και φιλοξενεί τώρα ένα πολυλειτουργικό υποβραχιόνιο προσαρτημένο στο κάθισμα και ρυθμιζόμενο καθ' ύψος. Το Agri Pivot διαθέτει, τέλος, ένα νέο τερματικό που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής κονσόλας και είναι πλήρες ως προς την απεικόνιση διάφορων αυτοματισμών, όπως η ανακίνηση και η αυτόματη ισοπέδωση κάδου, καθώς και ο προγραμματισμός των θέσεων του τηλεσκοπικού βραχίονα.



Μιλώντας με αριθμούς, το Dieci Agri Pivot T70 έχει ικανότητα φόρτωσης 3 τόνων, με την ανύψωση να φτάνει στα 5,2 μέτρα. Το ύψος του μηχανήματος είναι 2,25 μέτρα και το πλάτος 2,68

Πηγή: reussir.fr

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Dieci
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία