BACK TO
TOP
Τεχνολογία

TeleHawk 2: Γρήγορη διανομή τροφής μέσω bluetooth από την Teagle

Ο μπροστινής τοποθέτησης φυσητήρας ενσιρώματος αποτελεί το δεύτερης γενιάς μηχάνημα της Teagle, το οποίο ενσωματώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του προκατόχου αλλά αυτή τη φορά είναι ακόμη πιο συμπαγές.

640x440_T2_working_image6SFW_2

Βασίλης Σοφός

18
0

Η Teagle αναβαθμίζει τον τηλεσκοπικό φυσητήρα TeleHawk. Στο όνομα προστίθεται ο αριθμός 2, με τη νέα γενιά να ενσωματώνει τα αποδεδειγμένα καλά χαρακτηριστικά του προκατόχου ενώ είναι πιο συμπαγής. Το συνολικό του μήκος μειώνεται στα 2,70 μέτρα χάρη στη νέα υδραυλική πόρτα του χώρου, χαρακτηριστικο που μειώνει τον όγκο κατά τη μεταφορά και διευκολύνει τη φόρτωση στρογγυλών και τετράγωνων δεματιών.

Η διανομή χόρτου και υγρών ζωοτροφών είναι πλέον δυνατή, χάρη στη νέα υδραυλική κίνηση του ξεδιπλωτή με ένα πιο ισχυρό υδραυλικό έμβολο κινητήρα και έναν σύνδεσμο μεταξύ του ξεδιπλωτή και του ενισχυμένου υδραυλικού κινητήρα. Όπως και η πρώτη γενιά, το TeleHawk 2 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό χειριστήριο που συνδέεται μέσω Bluetooth. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, δεν υπάρχουν καλώδια ελέγχου μεταξύ του μηχανήματος και του τηλεσκοπικού φορτωτή.



Το τερματικό ελέγχου παραμένει στην καμπίνα του τηλεσκοπικού φορτωτή πάντα προστατευμένο από την υγρασία. Το TeleHawk 2 είναι επίσης εξοπλισμένο με αυτόματη ρύθμιση του ρυθμού ροής του υλικού, το σύστημα Fox. Η συσκευή αποτελείται από αισθητήρες που σχετίζονται με την ηλεκτρονική διαχείριση και ρυθμίζεται έτσι αυτόματα η προώθηση της ζώνης και της ταχύτητας περιστροφής του μηχανισμού αποσυναρμολόγησης, προκειμένου να επιτευχθεί τακτική μίξη και να αποφευχθεί τυχαίο μπλοκάρισμα του μηχανήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία