BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Polaris: Υψηλή ασφάλεια στο αγρόκτημα με τα συστήματα Speed-control και geofencing

Η ασφάλεια εντός πεδίου με τη χρήση των UTV Polaris Ranger 1000 και Ranger Crew 1000 πάει ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά χάρη σε ένα κιτ ελέγχου ταχύτητας και γεωγραφικών ορίων.

r0_84_1024_660_w1200_h678_fmax__1_

Βασίλης Σοφός

70
0

Ένα κιτ που επιτρέπει στους αγρότες να περιορίσουν την ταχύτητα λόγω δύσβατου εδάφους, να διασφαλίσουν ότι οι οδηγοί οδηγούν με την κατάλληλη ταχύτητα με βάση την εμπειρία τους και να θέτουν όρια οδήγησης για να επιβραδύνουν τα μηχανήματα όταν εισέρχονται σε μη ασφαλείς περιοχές ή περιοχές με μεγάλη κίνηση λανσάρει η Polaris και ενσωματώνει στα μοντέλα UTV Polaris Ranger 1000 και Ranger Crew 1000. Τα μέγιστα όρια ταχύτητας μπορούν να οριστούν με κωδικό πρόσβασης μέσω του νέου συστήματος στο καντράν ή στην εφαρμογή Polaris Ride Command ενώ τα γεωγραφικά όρια πρέπει να ορίζονται μέσω της εφαρμογής.



Ο διευθύνων σύμβουλος της Polaris για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, Άλαν Κόλινς, δήλωσε ότι η εταιρεία πιστεύει πως έχει καθήκον να προωθήσει και να επιτρέψει πρακτικές ασφαλούς οδήγησης μεταξύ των ιδιοκτητών.
 «Ξεκινώντας από τους νέους αναβάτες, προσφέρουμε οχήματα με κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας στη βιομηχανία για να τους βοηθήσουμε να χτίσουν εμπιστοσύνη, ενώ παρέχουν στους γονείς και τους κηδεμόνες τον απόλυτο έλεγχο και την ηρεμία», είπε ο κύριος Κόλινς.

Η εταιρεία με το κιτ ελέγχου ταχύτητας και γεωγργαφικού περιορισμού, μπορεί τώρα να παράσχει τα ίδια εργαλεία και έλεγχο στους αγρότες και τους ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων που αναζητούν τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας με τους χειριστές τους.



Από εφαρμογή για συσκευές Apple ή Android, οι παράμετροι ταχύτητας και ορίων μπορούν να ρυθμιστούν και να κοινοποιηθούν. Μπορεί να ρυθμιστεί ταχύτητα εντός και εκτός περιοχής από 9,7 χλμ./ώρα έως 88,9 χλμ./ώρα σταδιακά περίπου ανά 3,2 χλμ./ώρα. Σε αυτή την περίπτωση το όχημα δε θα θα σταματήσει αλλά θα επιβραδύνει στο προκαθορισμένο όριο ταχύτητας, παρόμοια με το cruise control σε ένα αυτοκίνητο αλλά με τη διαφορά ότι αυτό το διαχειρίζεται ο χειριστής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία