BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην παραγωγή η πιο ισχυρή και πολυτελής μηχανή συγκομιδής της Ropa, Maus 6

Η νέα εμφάνιση δεν είναι η μόνη αναβάθμιση που δέχεται η πιο πρόσφατη έκδοση της Maus, της μηχανής συγκομιδής πατάτας, η οποία είναι εξοπλισμένη με την μεγαλύτερη καμπίνα φορτωτή στην αγορά, όπως αναφέρεται από την ίδια την Ropa.

ropa_maus_6_neuvorstellung_dji_0211_b22__2

Βασίλης Σοφός

159
0

Συγκομιδή και φόρτωση πολυτελείας πετυχαίνει να προσφέρει στον χειριστή της η νέα αυτοκινούμενη μηχανή συγκομιδής και φόρτωσης Maus 6 της Ropa. Πιο φαρδύ και μακρύτερο από τη δομή που το Maus 5, ο συνολικός εσωτερικός όγκος των 4.400 λίτρων είναι σχεδόν ένα τρίτο μεγαλύτερος στο μοντέλο με τον αριθμό 6.



Η πιο ευρύχωρη καμπίνα παρέχει χώρο για ένα αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού, ενώ υπάρχει πιο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος και, για πρώτη φορά, ένα κουτί ψύξης και ένα επιπλέον ράφι (για σνακ ή σάντουιτς).



Σε όλα τα παράθυρα τοποθετούνται περσίδες και υπάρχουν δύο υαλοκαθαριστήρες σε κάθε πλαϊνό παράθυρο. Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλλων, φώτα εργασίας LED και ραδιόφωνο DAB με Bluetooth και σετ για hands-free. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα θέρμανσης και στο μέλλον οι χειριστές θα μπορούν να ενεργοποιούν ή να ρυθμίζουν εκ των προτέρων το σύστημα θέρμανσης από απόσταση μέσω της διαδικτυακής πύλης myRopa και του R-Connect.



Αναφορικά με τις άλλες αναβαθμίσεις στην καμπίνα αξίζει να σημειωθούν τα δύο νέα joystick με πρόσθετες λειτουργίες, τα δυό τερματικά των 12,1 ιντσών, μια κολόνα τιμονιού ρυθμιζόμενη καθ' ύψος και οι πρόσθετες κάμερες. Μπροστά, το πικ απ των 10,2 μέτρων έχει συνολικά 18 κυλίνδρους καθαρισμού. Ο μεταφορέας φόρτωσης έχει μήκος έως 9,0 μέτρα και ύψος 4,0 μέτρα, ενώ μπορεί να περιστραφεί προς τα έξω μαζί με τη δεξαμενή καυσίμου, η οποία χρησιμεύει ως αντίβαρο.



Με δυνατότητα φόρτωσης ζαχαρότευτλων σε πλάτη άνω των 15,0 μέτρων, το Maus 6 διπλώνει αυτόματα στα 3,0 μέτρα για οδικές μεταφορές όπου η μέγιστη ταχύτητα είναι 40 χλμ/ώρα. Για το τέλος να πούμε πως το αυτοκινούμενο μηχάνημα φιλοξενεί ένα κινητήριο σύνολο με την υπογραφή της Mercedes-Benz, χωρητικότητας 7,7 λίτρων, 354 ίππων με μέγιστην ροπή 1.450Nm στις 1200-1600 σ.α.λ. Τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα για τη σεζόν του 2022.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Ropa
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία