BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Stihl: Οι καλύτερες προτάσεις για τη συγκομιδή της ελιάς και τις φθινοπωρινές εργασίες

Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει και προτείνει μηχανήματα και εργαλεία που είτε αφορούν την περιποίηση του κήπου είτε την ελαιοσυγκομιδή της χρονιάς, είτε και την επαγγελματική διευκόλυνση σε πλείστες απαιτητικές εργασίες.

6e16ac82158473_5d14bd220744c_2

Βασίλης Σοφός

178
0

Σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση αλλά και άνεση στο χειρισμό τους αλλά και με γνώμονα την μακροζωία, τα νέα μηχανήματα της Stihl έρχονται εξοπλισμένα με πλήθος τεχνολογιών, προσανατολισμένων στην ικανοποίηση ειδικών φθινοπωρινών αναγκών και όχι μόνο.

Eπαναφορτιζόμενα ελαιοραβδιστικά και πολυμορφικό σύστημα Kombi

Tα ελαιοραβδιστικά της Stihl δημιουργήθηκαν για να συμβάλλουν στην απαιτητική εργασία της συγκομιδής. Οι εναλλακτικές που θα βρεί κανείς μέσα στη φθινοπωρινή καμπάνια είναι πολλές και όλες δυναμικές. Καινοτόμα ελαιοραβδιστικά με δόνηση, ισχυρά επαναφορτιζόμενα ελαιοραβδιστικά αλλά και το πάντα πολυμορφικό σύστημα Kombi προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας, ευκολίας και 100% απόδοσης, χωρίς να βλάπτουν τον κορμό και τα άνθη του φυτού. Τα ελαιοραβδιστικά και όλα τα παρελκόμενα της Stihl, έχουν φτιαχτεί για την πιο ασφαλή συγκομιδή και την ευκολία του πιο σημαντικού προσώπου αυτής της διαδικασίας, του χειριστή.

Αλυσοπρίονα

Δουλεύοντας με ένα αλυσοπρίονο Stihl ο χειριστής εργάζεται έχοντας δίπλα του τεχνολογία αιχμής. Με εντυπωσιακή ακρίβεια κοπής και υψηλού επιπέδου πολυχρηστικότητα και εργονομία σε κάθε εργασία η STIHL προτείνει ένα πανίσχυρο και «value for money» αλυσοπρίονο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες με τα καλύτερα αποτελέσματα και την πιο ξεκούραστη και ασφαλή εργασία. Στο φθινοπωρινό φυλλάδιο Stihl εκτός από κορυφαία μηχανήματα, θα βρει κανείς τιμές και προνόμια, όπως τα βενζινοκίνητα Stihl με έκπτωση έως -15%.



Η φθινοπωρινή καμπάνια Stihl περιέχει και το ευέλικτο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 170 στην προσφορά των 159 ευρώ. Και για τους επαγγελματίες όμως που αναζητούν μια εξαιρετική σχέση ισχύος-βάρους και υψηλό ανώτατο αριθμό στροφών ιδανικό για τη δασοκομία, το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με έμβολο από κράμα μαγνησίου εμπεριέχεται μέσα στις σελίδες του φθινοπωρινού φυλλαδίου Stihl.



Φυσητήρες

Στο φθινοπωρινό φυλλάδιο της Stihl εμπεριέχονται οι πιο δυνατοί καθαριστές για κτήματα, μονοπάτια αλλά και χώρους στάθμευσης. Σε διαφορετικές κατηγορίες ισχύος, οι φυσητήρες της Stihl μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χρονοβόρα και κοπιαστική εργασία καθαρισμού σε παιχνίδι του αέρα στην πιο ισχυρή του μορφή.



Χορτοκοπτικά και Θαμνοκοπτικά

Επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα ελαφρά, ισχυρά, κοπτικά μηχανήματα αλλά και χορτοκοπτικά πλάτης προτείνει μέσα από την γκάμα της η εταιρεία. Εκεί που καμία μηχανή του γκαζόν δεν φτάνει, έρχονται τα ελαφρά χορτοκοπτικά Stihl για να κλέψουν τις εντυπώσεις και να φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Για κτήμα μεγαλύτερης ή και μικρότερης έκτασης χόρτου αλλά και για τον κήπο, μέσα στη φθινοπωρινή καμπάνια της Stihl υπάρχει ένα χορτοκοπτικό που θα γίνει ο κορυφαίος σύμμαχος. Σχεδιασμένα για να περιποιούνται κάθε λεπτομέρεια με λειτουργική άνεση σε κάθε χρήση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάθε μα κάθε φορά.

Μηχανές του γκαζόν

Η εταιρεία δίνει επιλογές σε βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν, στιβαρές, με ισχυρούς κινητήρες και 100% ειδικές για μεγάλες επιφάνειες με πυκνό και ψηλό χόρτο. Και άλλες επιλογές σε ηλεκτρικά χλοοκοπτικά Stihl πανεύκολα στην αποθήκευση λόγω του εργονομικού τους μεγέθους, αποτελεσματικά σε κάθε εργασία και ήσυχα σε κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικό εδώ οι εξαερωτήρες χλοοτάπητα που είναι εκείνοι οι οποίοι εισχωρούν στον χλοοτάπητα, απομακρύνουν τριχοειδή χόρτα & βρύα και διασφαλίζουν το σωστό αερισμό του εδάφους.

Πλυστικά και σκούπες

Ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο των πλυστικών και των σκουπών, ο κάθε ένας μπορεί να βρει εργαλεία για υψηλής πίεσης καθαρισμούς αλλά και για την ταχύτερη απομάκρυνση σκουπιδιών, υγρών και σκόνης.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Stihl
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία