BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση αυτοκινούμενων ψεκαστικών της Hardi με καλύτερη εργονομία και προηγμένες τεχνολογίες

Υψηλή ορατότητα, ακρίβεια ψεκασμού και μεγαλύτερη οδηγική άνεση προσφέρει η ανανεωμένη σειρά ALPHA evo III των αυτοκινούμενων ψεκαστικών της Hardi.

academy_alpha_evo_iii_10_2021_7563_fe0__2

Βασίλης Σοφός

226
0

Η Hardi ανανέωσε την οικογένεια αυτοκινούμενων ψεκαστικών ALPHA με γεναιόδωρες προσθήκες όσον αφορά την καλύτερη απόδοση, την αξιοπιστία και την οδηγική άνεση. Το ALPHA evo III διαθέτει μια καλύτερη ισορροπία και έχει χαμηλό συνολικό βάρος παρέχοντας βέλτιστη αναλογία βάρους/απόδοσης ακόμη και σε υγρές συνθήκες πεδίου.



Το ALPHA evo III έρχεται από τον βασικό εξοπλισμένο με καμπίνα cat 4 και προσφέρει καλή περιφερειακή ορατότητα. Στην παρούσα αναβάθμιση έμφαση δόθηκε και στον σχεδιασμό του καπό, ενώ προστέθηκε και καλύτερος φωτισμός. Η πνευματική ανάρτηση FloatRide έχει βελτιστοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η απόσταση μεταξύ του άξονα και της σύνδεσης με το πλαίσιο να είναι εκτεταμένη (440 χιλιοστά) προκειμένου να βελτιωθεί η άνεση και η απόδοση της ανάρτησης.



Οι αλλαγές στη σχεδίαση περιλαμβάνουν, όπως αναφέρθηκε, νέο καπό, νέα φώτα LED και αλλαγμένες γκρι ζάντες. Το σύστημα υγρών προστατεύεται πίσω από ένα πλήρες κάλυμμα και το TurboFiller λειτουργεί πλέον υδραυλικά, προστατεύεται από περίβλημα και ενσωματώνεται στις διαστάσεις του μηχανήματος, αναφορικά με το πλάτος και την απόσταση από το έδαφος.

Υδραυλική ρύθμιση πλάτους τροχιάς

Ο μηχανισμός για τη ρύθμιση του πλάτους βασίζεται πλέον σε κυλίνδρους με ενσωματωμένους γραμμικούς αισθητήρες για ανίχνευση θέσης και αυτό παρέχει ακριβές πλάτος διαδρομής. Η όλη διαχείριση γίνεται από την καμπίνα με φαρμογή ISOBUS στην οθόνη Τέλος, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικού πλάτους για εμπρός και πίσω άξονα. Το ALPHA διατίθεται με ρεζερβουάρ χωρητικότητας 4200 και 5100 λίτρων και βραχίονες 24 έως 39 μέτρων.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Hardi
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία