BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Trekker4: Το ευέλικτο ερπυστριοφόρο της Landini ανανεώνεται για το 2022

Τα Trekker4 διατίθενται σε τρεις εκδόσεις, με την Standard για ανοιχτά πεδία, την Orchard (έκδοση F) και την Mountain (έκδοση M), με την ισχύς να ξεκινά από τους 75 ίππους και να φτάνει τους112.

Landini-Trekker-4-F-at-work

Βασίλης Σοφός

592
0

Η Landini αναβαθμίζει τα ερπυστριοφόρα Trekker4 για το 2022, τρακτέρ σχεδιασμένα για δύσκολα εδάφη και διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις: την Standard για ανοιχτά χωράφια, την Orchard (δενδροκομική έκδοση F ) και Mountain (έκδοση M). Τα τρακτέρ έχουν ιπποδύναμη από 75 έως 112, ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν κινητήρες Stage V, εξοπλισμένους με φίλτρο σωματιδίων που αναγεννάται παθητικά (DPF).



Παράλληλα προς αυτό γίνεται χρήση και καταλύτη οξείδωσης (DOC). Τα μοντέλα με ισχύ άνω των 75 ίππων διαθέτουν επίσης σύστημα επιλεκτικής κατάλυσης (SCR) και δοχείο AdBlue 10,5 λίτρων. Γενικά, όλα τα μοντέλα του 2022 διατηρούν τις ίδιες διαστάσεις και ύψη με τους προκατόχους τους, που εξοπλίζονταν με μοτέρ Stage IIIB. 


Νέα χαρακτηριστικά εργονομίας

Το νέο Trekker4 έχει μια πλατφόρμα χειριστή που είναι πλήρως αναρτημένη και απομονωμένη από τον κινητήρα, στοιχειο που απομακρύνει τον χειριστή από τη θερμότητα και τους κραδασμούς για βελτιωμένη άνεση. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ορατότητα και στην εργονομία. το τρακτέρ έχει ένα βελτιωμένο κάθισμα οδηγού και μια επανασχεδιασμένη κονσόλα ελέγχου στη δεξιά πλευρά.

Μια νέα καμπίνα έξι κολονών με σύστημα φιλτραρίσματος κατηγορίας 2, κλιματισμό, ραδιόφωνο και προστασία από σκόνη, θόρυβο και ατμοσφαιρικούς παράγοντες διατίθεται προαιρετικά. 
 Οι ερπύστριες των Trekker4 είναι είτε από χάλυβα είτε από καουτσούκ. Η έκδοση F διαθέτει ερπύστριες πλάτους 1.100 χιλιοστών (43 ίντσες) ενώ η M 1.300 χιλιοστών (51 ίντσες). Τ

ο κιβώτιο ταχυτήτων 16+8 ταχυτήτων των τρακτέρ λειτουργεί με συγχρονισμένη όπισθεν και μπορεί να ρυθμιστεί ως overdrive, αυξάνοντας την τελική ταχύτητα στα 15 χλμ./ώρα ή, εναλλακτικά, με εργαλείο Creeper να κινείται με ελάχιστη ταχύτητα 300 μέτρων/ώρα. 


Αναβάθμιση στα υδραυλικά

Το Trekker4 διαθέτει ένα υδραυλικό κύκλωμα διπλής αντλίας εξοπλισμένο με μια αντλία απόδοσης 28,5 λίτρων/λεπτό για το σύστημα διεύθυνσης και μια άλλη αντλία 42 λίτρων/λεπτό για τη διαχείριση των άλλων λειτουργιών.

Η Landini παρέχει επιλογές για την προσθήκη τριών ή πέντε υδραυλικών πίσω βαλβίδων καθώς και έξι μπροστινούς ταχυσύνδεσμους και ρυθμιστή ροής. Ο αγοραστής μπορεί επίσης να προσθέσει ένα προαιρετικό ELS στον πίσω κοτσαδόρο, αυξάνοντας τη μέγιστη ικανότητα φορτίου στα 3.150 κιλά στην κανονική διαμόρφωση και στα 4.500 κιλά εάν το τρακτέρ είναι εξοπλισμένο με δύο επιπλέον υδραυλικούς κυλίνδρους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία