BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα σειρά καλλιεργητών Versatill από την Bednar για πολλαπλές χρήσεις

Τα ανθεκτικά μηχανήματα της τσέχικης εταιρείας είναι κατάλληλα για επιφανειακή επεξεργασία βάθους έως 10 εκατοστών αλλά και για προετοιμασία σποροκλίνης.

versatill-vn-5000-light-uncovice-case_dji_0852_pro-web_2

Βασίλης Σοφός

284
0

Η Bednar, ειδικός στα μηχανήματα επεξεργασίας εδάφους, λανσάρει έναν καλλιεργητή με πολλαπλές χρήσεις στο πεδίο. Ο Τσέχος κατασκευαστής ήθελε να αναπτύξει ένα ευέλικτο δονούμενο καλλιεργητή και έφτιαξε τον Versatill που αποτελείται από τα μοντέλα VN_L και VO_L.



Όπως λέει η εταιρεία, τα μηχανήματα είναι κατάλληλα τόσο για επιφανειακή καλλιέργεια καλαμιών (βάθους έως 10 εκ,) όσο και για προετοιμασία σποροκλίνης. Έχουν τέσσερις σειρές δόντιών, προσφέροντας απόσταση 15 εκ., ενώ δονούμενα όπως είναι στηρίζονται σε έναν απλό βραχίονα, που ονομάζεται Standard, ή σε έναν βραχίονα βαρέος τύπου με διπλή σούστα, μια διαμόρφωση που συνιστάται για την καλλιέργεια καλαμιών. Αυτά τα δόντια δέχονται επίσης μια επιλογή από μαχαίρια ενισχυμένα με καρβίδιο βολφραμίου 60 χλστ., 55 χλστ. ή μαχαίρια ενισχυμένα με καρβίδιο 250 ή 200 χλστ.



Μπροστά από τα δόντια, το Versatill διαθέτει προαιρετικές υδραυλικά ρυθμιζόμενες λεπίδες. Σε ημιαναρτώμενα μοντέλα, διατίθεται υδραυλικά ρυθμιζόμενος κύλινδρος κόφτη «Trash Cutter» ή διπλός τροχός μέτρησης. Στο πίσω μέρος, οι μηχανικά ρυθμιζόμενες λεπίδες ισοπέδωσης προηγούνται του μηχανικά ή υδραυλικά ρυθμιζόμενου κυλίνδρου.



Η Bednar αναφέρει ότι διατίθενται διάφοροι τύποι κυλίνδρων: ελατήριο, διπλό U-Ring ή διπλές ράβδοι σε αναρτώμενα μοντέλα, V-Ring και διπλό U-Ring για ημιαναρτώμενα μοντέλα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία