BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επεκτείνει τις δυνατές εφαρμογές ζιζανιοκτονίας του EC-Steer η Steketee

Το πλαίσιο παράλληλου συστήματος διεύθυνσης των Lemken-Steketee, EC-Steer, μετατρέπει μηχανήματα τσαπίσματος χωρίς διεύθυνση από δημοφιλείς κατασκευαστές σε εργαλεία με joystick ή ακόμα και σε σύστημα διεύθυνσης με κάμερα. Είναι μια απλή επιλογή για αγρότες που θέλουν να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα τεχνολογία ζιζανιοκτονίας ή να αλλάξουν συστήματα.

maxresdefault__2__7

Βασίλης Σοφός

192
0

Το αναρτώμενο σε τρία σημεία πλαίσιο επιτρέπει την ομαλή και ακριβή διεύθυνση κατά την εργασία με ανοιχτούς σταθεροποιητές κάτω ζεύξης στο τρακτέρ, καθώς δεν μεταφέρονται πλευρικές κινήσεις μεταξύ του τρακτέρ και του πλαισίου διεύθυνσης. Οι οδηγοί ελέγχουν το μηχάνημα από τη θέση τους χρησιμοποιώντας ένα joystick ή το σύστημα διεύθυνσης της κάμερας IC-Light.



Το σύστημα διεύθυνσης με κάμερα επιτρέπει στο μηχάνημα να διακρίνει τα φυτά και τα ζιζάνια με βάση τις διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου ή ανάλογα με χρωματικό φάσμα RGB. Ως αποτέλεσμα, το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα σε απόσταση 2,0 εκ. από την εγκατάσταση. Το παράλληλο πλαίσιο διεύθυνσης διατίθεται ως αναπόσπαστο μέρος των τυπικών μηχανημάτων Steketee ή ως αυτόνομη μονάδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση οποιωνδήποτε άλλων μηχανημάτων ζιζανιοκτονίας.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις

Το EC-Steer 7 είναι κατάλληλο για μηχανήματα με βάρος έως 2.500 κιλά και πλάτος εργασίας έως και 6,0 μέτρα. Η ανοιχτή κεφαλή τριών σημείων προσφέρει το πλεονέκτημα ότι η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί κεντρικά στο πλαίσιο για να καλύψει ένα εξαιρετικά μεγάλο οπτικό πεδίο. Το EC-Steer 9 με σχεδίαση ενισχυμένου πλαισίου είναι κατάλληλο για μεγαλύτερα μηχανήματα με πλάτος εργασίας έως και 9,0 μέτρα και βάρος έως 4.000 κιλά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία