BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα τηλεσκοπικά Agri Pivot και Agri Max Power 2 οι δύο νέες σειρές από τη Dieci

Η εταιρεία Dieci λανσάρει δύο νέες σειρές γεωργικών τηλεσκοπικών φορτωτών, που στοχεύουν να ικανοποιήσουν πολλές από τις ανάγκες στον πρωτογενή τομέα, με γνώμονα μάλιστα το περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

DSC01173-1030x687-1

Βασίλης Σοφός

144
0

Η Dieci κάνει ακόμη πιο ολοκληρωμένη την γκάμα τηλεσκοπικών φορτωτών για τη γεωργία, παρουσιάζοντας δύο νέες σειρές, τα Agri Pivot και Agri Max Power 2. Πρόκειται για μηχανήματα ειδικά αφιερωμένα σε τομείς του πρωτογενούς τομέα, όπως η καλλιέργεια σιτηρών, η πολυκαλλιέργεια, η κτηνοτροφία και η κηπουρική.

Έπειτα από προσεκτική ανάλυση των αναγκών των αγροτών και των εργαζομένων στον κλάδο, η εταιρεία έδωσε στα νέα μηχανήματα, που αναπτύχθηκαν στο όνομα της αποτελεσματικότητας, της άνεσης και της αξιοπιστίας, στοιχεία που απαντούν στις ανάγκες των επαγγελματιών, με έμφαση μάλιστα στην κατανάλωση και τον «περιβαλλοντικό αντίκτυπο». Όλη η σειρά εστιάζει στην πρωτοποριακή τεχνολογία, την αντοχή, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.



Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινητήρες Stage V, καμπίνα ανάρτησης 360°, νέους εσωτερικούς χώρους και όλο και πιο εύχρηστα και λειτουργικά χειριστήρια. Η Dieci ήθελε, συνολικά, να αναπτύξει ένα ευέλικτο και πολλαπλών χρήσεων όχημα χάρη στο ευρύ φάσμα επιδόσεων (τόσο ανυψωτική ικανότητα όσο και ανύψωση) και την ευρεία επιλογή εξοπλισμού.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών της γκάμας τηλεσκοπικών Diedi που είναι αφιερωμένες στον αγροτικό κλάδο είναι το «Zero Shock System», το οποίο επιτρέπει στην καμπίνα να αποσβένει κάθε ανωμαλία. Η ενσωματωμένη ρύθμιση, που αποτελείται από 4 στηρίγματα (silent block και υδραυλικό σύστημα), καταφέρνει να μειώνει τους κραδασμούς προς κάθε κατεύθυνση, προσφέροντας άνεση και σταθερότητα. Χάρη στο σύστημα Zero Shock, οι ταλαντώσεις ελέγχονται και περιορίζονται ακόμη και στο πιο απρόσιτο και ανώμαλο έδαφος.

Η καμπίνα, σχεδιασμένη στον οίκο Giugiaro Design, φέρνει ανανεωμένες γραμμές, εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους, περισσότερο χώρο για τα πόδια και ένα θερμαινόμενο κάθισμα με 3 συστήματα ανάρτησης. Η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια, τα φώτα εργασίας LED, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες και οι 3 ασύρματες κάμερες εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια, λέει η κατασκευάστρια.



Στα προηγμένα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων περιλαμβάνεται, τέλος, και ο νέος μοχλός CAN-bus joystick, μια ενιαία μονάδα που ελέγχει την κατεύθυνση της διαδρομής και της μπούμας. Όλες οι λειτουργίες παρακολουθούνται από μία μονάδα ελέγχου για άμεση διάγνωση. Επιπλέον, τα SCV Load Sensing - Flow Sharing εξασφαλίζουν πιο αποτελεσματική εργασία επιτρέποντας τις ταυτόχρονες κινήσεις να εκτελούνται με ακρίβεια και ασφάλεια.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Dieci
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία