BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Λειτουργίες φιλικές προς το έδαφος βάζει η Dewulf στη φυτευτική Structural 4000

Η Dewulf παρουσιάζει τη νέα φυτευτική Structural 4000, η οποία φέρει ενα προηγμένο σύστημα ρύθμισης βάθους εργασίας για πιο ακριβή λειτουργία και σεβασμό στο έδαφος.

img_4146

Βασίλης Σοφός

192
0

Διαθέσιμη με το σύστημα Smart-Float κάνει η Dewulf την φυτευτική Miedema Structural CP 42. Ο στόχος αυτού του συνδυασμού είναι η ρύθμιση της καλλιέργειας του εδάφους με ευκολότερο τρόπο παρά με μια ράβδο έλξης. O αναβαθμισμένος συνδυασμός επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο της συνολικής κατανομής βάρους και της πίεσης του εδάφους. Αυτή η καινοτομία καθίσταται δυνατή από το αυτόματο σύστημα ελέγχου βάθους Smart-Float.



Και επειδή το τρακτέρ μπορεί να τραβήξει πολύ χαμηλότερα, το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα στα τέσσερα ελαστικά του. Επιπλέον, οι κινήσεις που γίνονται για την καλλιέργεια του εδάφους δεν επηρεάζουν τη θέση της φυτευτικής, λέει η εταιρεία. Το ενδιάμεσο κομμάτι, το πακέτο ανύψωσης, διασφαλίζει ότι σε αυτό το ανανεωμένο σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί η γωνία όπως επιθυμεί ο χειριστής. Συνολικά[, είναι πολύ εύκολο να διαμορφωθεί η εργασία, καθώς το βάθος καλλιέργειας μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από την καμπίνα.



Επιπλέον, το βάθος φύτευσης ρυθμίζεται και μέσω των τροχών. Προαιρετικά, ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει τον περιστροφικό καλλιεργητή με μια περιστροφική σβάρνα ή ακόμα και να σηκώσει εντελώς τον περιστροφικό καλλιεργητή για να σταματήσει προσωρινά την καλλιέργεια. Αυτές οι επιλογές επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν εξατομικευμένη φύτευση με έναν ευκολότερο τρόπο.



Ως δεύτερη καινοτομία, η Dewulf ανακοινώνει ένα νέο σύστημα διεύθυνσης για την Structural 4000. Οι περιστρεφόμενοι άξονες και το μικρότερο μεταξόνιο κάνουν αυτό το μηχάνημα ακόμα πιο ευέλικτο και ευκολότερο στην οδήγηση. Με αυτόν τον τρόπο, το μηχάνημα μπορεί να γυρίσει κατά 35 μοίρες αντί για τις συνηθισμένες 8 μοίρες. Αυτή η ρύθμιση διασφαλίζει επίσης τη μέγιστη ακρίβεια στην παρακολούθηση του προκαθορισμένου σημείου εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία