BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Einböck Rotarystar: Μηχανικός έλεγχος ζιζανίων με πλάτος εργασίας 9 και 12 μέτρα

Η Einböck αναβαθμίζει την γκάμα της και προσφέρει στο εξής τις τσάπες Rotarystar με πλάτος μεταφοράς 3 μέτρα και πλάτη εργασίας 9 και 12 μέτρα.

presse_rotarystar_900_1200_4

Βασίλης Σοφός

316
0

Οι περιστροφικές τσάπες Rotarystar της Einböck ανανεώνονται, για να πληρούν τις αυξανόμενες απαιτήσεις για αποτελεσματική και αξιόπιστο έλεγχο των ζιζανίων σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση. Τα δύο νέα μοντέλα όμως επεκτείνουν τώρα τη σειρά περιστροφικών τσαπών, αφού έρχονται ως μηχανήματα τριών σημείων με πλάτος εργασίας 9 και 12 μέτρα.



Σημειωτέον ότι, για οδικές μεταφορές, οι δύο νέες εκδόσεις μπορούν να αναδιπλωθούν σε πλάτος μεταφοράς τα 3 μ.

Εν συντομία, τα χαρακτηριστικά τους:

-Ειδικά διαμορφωμένοι ρότορες (εσωτερικά αναπτυγμένοι από την Einböck)

-Αντιστάθμιση υδραυλικής πίεσης και στάθμης Ίδιο βάθος εργασίας και των δύο σειρών ρότορα λόγω παραλληλόγραμμης καθοδήγησης

-Πανομοιότυπη πίεση επαφής των τροχών του ρότορα λόγω των βραχιόνων του ρότορα ίδιου μήκους στην πρώτη και τη δεύτερη σειρά

-Ειδικό σχήμα «κουταλιού» των μεμονωμένων βιδωτών δακτύλων

Ανθεκτικό ρουλεμάν ρότορα Χάρη στην ιδέα της περιστροφικής τσάπας που αναπτύχθηκε από την Einböck, το Rotarystar είναι σε θέση να σπάσει τις πιο σκληρές επικαλύψεις, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, χωρίς να καταστρέψει την καλλιέργεια, λέει η κατασκευάστρια.



Με υδραυλική πίεση και αντιστάθμιση και παραλληλόγραμμο οδηγό των σειρών του ρότορα, επιτυγχάνεται ένα τέλειο και ομοιόμορφο σχέδιο εργασίας, με το αποτέλεσμα -ακόμη και σε ταχύτητες έως και 20 χ.α.ω, ανάλογα με τις συνθήκες του εδάφους και των φυτών- το μηχάνημα να εξασφαλίζει εξαιρετικό μηχανικό έλεγχο των ζιζανίων στο χωράφι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία