BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διαμόρφωση μοντέλων από τον υπολογιστή για όλα τα προϊόντα της Joskin

Έχοντας πρόσβαση από smartphone, ταμπλέτα ή υπολογιστή, ο χρήστης και υποψήφιο αγοραστής μπορεί να διαμορφώσει με τον δικό του τρόπο το μοντέλο που θέλει, με την Joskin να εξελίσσει έτσι περαιτέρω τις παρεχόμενες ψηφιακές λύσεις.

tornado_2

Βασίλης Σοφός

143
0

Εξατομίκευση του εξοπλισμού για κάλυψη των αναγκών μέσα από ένα ψηφιακό περιβάλλον χρήσης προσφέρει η Joskin εδώ και ένα χρόνο, προσθέτοντας τώρα τη δυνατότητα online διαμόρφωσης ακόμη περισσότερων μοντέλων. Στόχος της βελγικής εταιρείας ήταν να χρησιμοποιήσει ψηφιακές λύσεις για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους αγρότες.

Προσβάσιμη από smartphone, ταμπλέτα ή υπολογιστή, αυτός ο διαμορφωτής ολοκλήρωσε έτσι μια αυξανόμενη γκάμα ψηφιακών εργαλείων, όπως ήταν οι ψηφιακές εκθέσεις, η εικονική περιήγηση στα εργοστάσια και άλλες λύσεις που παρείχε η εταιρεία. Μέσα από τον online διαμορφωτή, η Joskin θέλησε να δώσει σε όλους την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους μηχάνημα. Τα πρώτα μηχανήματα που μπορούσαν να διαμορφωθούν ήταν τα τρέιλερ και οι αεριστές για τα ζώα.



Στη συνέχεια προστέθηκαν οι σειρές μηχανημάτων για τον κλάδο της κτηνοτροφίας και των μεταφορών. Ενθαρρυμένη από την επιτυχία που σημειώθηκε, η ομάδα της Joskin συνέχισε τις προσπάθειές τους και τώρα ανακοινώνει την επέκταση σε όλη τη γκάμα των προϊόντων.

Από την Τετάρτη 20 Ιουλίου, προστίθενται οι δεξαμενές υγρής κοπριάς και τα εργαλεία διανομής. Το ίδιο ισχύει για τα συστήματα Cargo2 και τα υδροκαθαριστικά της Joskin. Σαφής και ελκυστικός τρόπος διαμόρφωσης Όπως σημειώνει η εταιρεία, η φιλοσοφία του διαμορφωτή είναι να παρέχει ένα διαισθητικό εργαλείο, ικανό να καθοδηγεί κάθε χρήστη του διαδικτύου στις επιλογές του, ώστε να μπορεί να φτιάξει ακριβώς το μηχάνημα που θέλει, για τις δικές του ανάγκες. Για καθεμία από τις σειρές, μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού είναι διαθέσιμη για να βρει ο χρήστης την έκδοση που ανταποκρίνεται καλύτερα σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη.



Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, δημιουργείται μάλιστα και η συνολική τιμή για να δώσει μια ιδέα για το τελικό κόστος του μηχανήματος. Εάν επιθυμεί να προχωρήσει παραπέρα, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την πλήρη τεκμηρίωση για τη διαμόρφωσή του και να επικοινωνήσει με τον αντιπρόσωπο της Joskin, για να λάβει περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή απλώς να κάνει μια παραγγελία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία