BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H MaterMacc εισάγει στην αγορά την πρώτη της συνδυαστική μονάδα σποράς

Μία από τις τελευταίες επενδύσεις της MaterMacc είναι η σπαρτική MSD, η οποία διατίθεται τώρα συνδυαστικά με μπροστινή χοάνη, τόσο σε σταθερή όσο και σε αναδιπλούμενη έκδοση.

46d__seminatrice_per_cereali_combi_folding_matermacc_7

Βασίλης Σοφός

127
0

Η μάρκα Arbos, τα μηχανήματα της οποίας κατασκευάζονταν από την MaterMacc, ανήκει στην ιστορία, τα ηνία όμως τα έχει πάρει ο κινεζικός όμιλος Lovol, που εξακολουθεί να κατέχει την MaterMacc και συνεχίζει να επενδύει σε νέα προϊόντα.



Διαθέσιμη σε άκαμπτες (2,5 μ.-4,0 μ.) και αναδιπλούμενες (5,0 μ.-7,0 μ.) εκδόσεις, η πνευματική σπαρτική MSD της MaterMacc είναι ένα από τα νέα μηχανήματα, που μπορεί να εξοπλιστεί με μονό ή διπλό άνοιγμα δίσκων, με την πίεση του δίσκου σε κάθε μονάδα σποράς να μπορεί να αυξηθεί έως και 45 κιλά. Η σβάρνα MSD Combi είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί με ηλεκτρική σβάρνα με μέση ταχύτητα εργασίας 10 χλμ./ώρα, με τα κύρια χαρακτηριστικά της να περιλαμβάνουν το επανασχεδιασμένο σύστημα μέτρησης σπόρων.



Οι τιμές σπόρων ορίζονται με το πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα μέτρησης MagicDrill, ενώ είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, του OSR και του χορταριού. Τα τμήματα του κυλίνδρου μέτρησης σπόρων μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένα ή ταυτόχρονα για ρυθμό διανομής από 2,0 κιλά-450 κιλά/10 στρέμματα, με τη χειροκίνητη επιλογή του καταλληλότερου κυλίνδρου σποράς να χαρακτηρίζεται από την εταιρεία πολύ εύκολη. Με κίνηση από έναν ηλεκτρικό κινητήρα, οι τέσσερις μονάδες μέτρησης ελέγχονται από την οθόνη X4 της εταιρείας.



Οι λειτουργίες του ίχνους και η διακοπή λειτουργίας είναι προαιρετικά χαρακτηριστικά στο μηχάνημα. Να σημειωθεί, τέλος, ότι με ελάχιστη απόσταση μεταξύ των σειρών 12,5 εκ., το πλάτος μεταφοράς όλων των μοντέλων είναι 2,54 μέτρα, ενώ η χωρητικότητα της μπροστινής χοάνης είναι 1.800 λίτρα με διαθέσιμη την επιλογή μεγαλύτερης έκδοσης 2.200 λίτρων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία