BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδικές εκδόσεις Polaris Sportsman με προεξέχουσα την «αγροτική» εκδοχή

Μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Sportsman 570 το 2021, η Polaris παρουσίασε μια ποικιλία ειδικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του Sportsman 570EPS Agri Pro Edition. Το Agri Pro σχεδιάστηκε με πλήθος νέων χαρακτηριστικών που διευκολύνουν τη λειτουργία του οχήματος στις εργασίες για τις οποίες προορίζεται.

9a__2021-sportsman-570-eps-agri-pro-edition_85q4353_003

Βασίλης Σοφός

623
0

Το Sportsman 570EPS στην έκδοση Agri Pro Edition είναι το πρώτο αγροτικού προσανατολισμού μοντέλο που φέρει την εφαρμογή Polaris Ride Command με δυνατότητα λήψης, επιτρέποντας στους αναβάτες να χρησιμοποιούν GPS καθώς και να προγραμματίζουν τον περιοριστή ταχύτητάς του με τη χρήση της τεχνολογίας geofencing. Έτσι, οι αναβάτες μπορούν να ορίσουν μία ταχύτητα μέσα σε μια συγκεκριμένη περιοχή και άλλη ταχύτητα έξω από αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι οι εργασίες χαμηλής ταχύτητας, όπως το κούρεμα, η ρυμούλκηση ή ο ψεκασμός μπορούν να περιοριστούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή με περιφράξεις, ενώ σε άλλες περιοχές εκτός των ορίων μπορεί να υπάρχει διαφορετική ταχύτητα. Το Agri Pro είναι διαθέσιμο σε πράσινο Sage, ενώ χρησιμοποιούνται έγχρωμα πλαστικά και ατσάλινοι τροχοί 12 ιντσών με ελαστικά Carlisle 25 ιντσών, καθώς και μεταλλικές μπροστινές και πίσω βάσεις για σταθερή αντοχή.



Το ηλεκτρικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης (EPS) και ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα πέδησης κινητήρα (EBS) διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό του Sportsman 570 Agri Pro Edition 2021. Το EBS έχει αναπτυχθεί για να επιτρέπει μια πιο ελεγχόμενη εμπειρία οδήγησης ανεξάρτητα από τον τύπο εδάφους, μαζί με έναν νέο συμπλέκτη για ομαλή εμπλοκή σε χαμηλότερες ταχύτητες, ιδανικός για εργασίες όπου απαιτείται ακρίβεια γύρω από το αγρόκτημα, όπως ο τοπικός ψεκασμός, η υποστήριξη ενός τρέιλερ και η πλοήγηση σε στενές λωρίδες.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το Sportsman Agri Pro έχει σχεδιαστεί ως ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα και συνοδεύεται από μια βάση τοποθετημένη στο τιμόνι με ενσωματωμένο φως εργασίας LED και ενσωματωμένη θύρα φόρτισης μπαταρίας, προβολείς LED και ενσωματωμένα φλας. Το αναβαθμισμένο σχήμα του αμαξώματος με τις πιο έντονες γραμμές του επιτρέπει τη μετατόπιση της ισχυρής μπαταρίας 18AH σε μπροστινό σημείο για εύκολη πρόσβαση, ενώ πολλά εξαρτήματα, όπως οι σφραγισμένοι δακτύλιοι ανάρτησης, οι βελτιωμένες γραμμές φρένων και οι βραχίονες A και ένας πλήρως στεγανοποιημένος διακόπτης ανάφλεξης ενισχύουν την ανθεκτικότητα του οχήματος στο χωράφι.

Μεγάλος και αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης

Το πίσω κιβώτιο αποσκευών 80,4 λίτρων παρέχει δυνατότητα αδιάβροχης και στεγανής συνολικά αποθήκευσης κάθε εργαλείου και εξοπλισμού που μπορεί να ασφαλιστεί εύκολα με τις δύο θέσεις λουκέτων για πρόσθετη ασφάλεια. Το κουτί αποθέκευσης τοποθετείται εύκολα στην πίσω σχάρα με τη λειτουργία Polaris Lock and Ride και είναι συμβατό με προέκταση ραφιών Polaris και βάσεις στήριξης, ιδανικά για βοηθητικές εργασίες.

Polaris Pro HD 3.500 LB

Στο δρόμο της ανθεκτικότητας κινείται το Pro HD της Polaris, που προσθέτει ικανότητα έλξης 1.588 κιλών με τεχνολογία αυτόματης διακοπής λειτουργίας. Η εγκατάσταση είναι εύκολη χάρη στο προκαλωδιωμένο πλαίσιο, επομένως δεν χρειάζεται να κοπεί κανένα πάνελ, αφού όλα έχουν δρομολογηθεί με ασφάλεια.



Κατασκευασμένο για να αντέχει σε θερμοκρασίες -29°C και να λειτουργεί πλήρως βυθισμένο κάτω από το νερό, το σχοινί μήκους 15 μέτρων διαθέτει τυπική λειτουργία έλξης καθώς και ανάκτηση υψηλής ταχύτητας και έτσι ανακτάται το ανοιχτό καλώδιο πέντε φορές πιο γρήγορα σε σχέση με τον «συμβατικό» χρόνο. Το ελαφρύ, εύκολο στη χρήση συνθετικό και ποιοτικό σχοινί μπορεί να ελεγχθεί με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο χωρίς παρεμβολές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία