BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γκάμα τεσσάρων μοντέλων και πενταετή εγγύηση φέρνει η Yanmar στην Ευρώπη

Η Yanmar Europe εισάγει μια νέα, δωρεάν πενταετή εγγύηση για τις σειρές τρακτέρ SA, YT2 και YT3 από 22 ίππους έως 60 ίππους, πλεονέκτημα ανταγωνιστικό αλλά και ελκυστικό για τους επαγγελματίες της ευρωπαϊκής αγοράς τρακτέρ.

YT347_actionB__1_

Βασίλης Σοφός

1539
0

Μετά το λανσάρισμα της σειράς YM3, μιας εκ των τεσσάρων που έρχονται στην Ευρώπη για να κατακτήσουν τους ενδιαφερόμενους που θέλουν ένα προσιτό και σύγχρονο μικρό τρακτέρ, η εταιρεία ανακοινώνει μια νέα πολιτική εκτεταμένης εγγύησης που υποστηρίζεται ότι βελτιώνει την αξία του κύκλου ζωής των συμπαγών τρακτέρ της. Η πενταετής εγγύηση βελτιστοποιεί τη χρήση και την απόδοση και ελαχιστοποιεί το κόστος και τον χρόνο διακοπής λειτουργίας, αντιπροσωπεύοντας επίσης υψηλότερη αξία μεταπώλησης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Η κυκλοφορία της νέας πενταετούς εγγύησης ενισχύει περαιτέρω τη βιωσιμότητα και την εκτεταμένη ιδιοκτησία της τρέχουσας σειράς συμπαγών τρακτέρ της Yanmar. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους ιδιοκτήτες και τους χειριστές κατά τη διάρκεια κτήσης των τρακτέρ τους.



«Η Yanmar θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς προσφέροντας πενταετή εγγύηση για συμπαγή τρακτέρ χωρίς καμία επιβάρυνση», δήλωσε ο Peter van der Vorst, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας. «Αυτό δίνει έμφαση στην ισχυρή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας και είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα για να προσφέρουμε χωρίς προβλήματα, βιώσιμη ιδιοκτησία και υψηλότερη αξία μεταπώλησης».



Αναλυτικότερα, η πενταετής εγγύηση ισχύει χωρίς κόστος για περίοδο 60 μηνών ή 5.000 ωρών λειτουργίας για μοντέλα των σειρών τρακτέρ SA, YT2 και YT3 που πωλούνται στην Ευρώπη και λειτουργούν στην ευρωπαϊκή επικράτεια όπου η Yanmar έχει επίσημο συνεργάτη. Η εγγύηση θα καλύπτει όλες τις απαραίτητες επισκευές για αυτά τα τρακτέρ που προκύπτουν από ελαττώματα στο υλικό ή/και στην κατασκευή στην κανονική χρήση, χωρίς κανένα κόστος για ανταλλακτικά ή εργασία για τον ιδιοκτήτη.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η ισχύς της εγγύησης και για τους επόμενους ιδιοκτήτες, εάν το τρακτέρ πουληθεί. Η κάλυψη της εγγύησης παρέχεται με τις συνήθεις εξαιρέσεις, όπως συνηθισμένη φθορά, κακή χρήση, ακατάλληλη συντήρηση και δεν ισχύει για εξωτερικά εργαλεία ή εξαρτήματα, με κάποιες εξαιρέσεις να γίνονται στα ηλεκτρικά μέρη.



Φυσικά, για λόγους διαφάνειας και ευκολίας χρήσης, η πολιτική εγγύησης έχει συνταχθεί από την εταιρεία με σαφήνεια και ξεκαθαρίζει τις προϋποθέσεις που ισχύουν. Ο αγοραστής θα πρέπει να έχει αγοράσει το τρακτέρ από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, με τον τελευταίο να πρέπει να καταχωρίσει το τρακτέρ στην πύλη πενταετούς εγγύησης της Yanmar εντός ενός μηνός από την αγορά. Επίσης, ο χρήστης καλείται να εκτελεί έγκαιρα όλες τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και τους ελέγχους, όλες οι εργασίες συντήρησης και επισκευές πρέπει να καταγράφονται και, τέλος, να χρησιμοποιειούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά και υγρά Yanmar. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://www.yanmar.com/eu/agri/.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία