BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Bridgestone: Νέα εφαρμογή σωστής πίεσης των ελαστικών για την αγροτική κοινότητα

Για να βοηθήσει τους αγρότες να υπολογίζουν τη σωστή κάθε φορά πίεση των ελαστικών στο αγροτικό μηχάνημα, η Bridgestone εξοικονομεί χρόνο και κόστος λανσάροντας μια εφαρμογή για την ευρωπαϊκή αγορά που υπολογίζει συμβουλευτικά την κατάλληλη πίεση των αγροτικών ελαστικών.

Bridgestone-Tyre-Pressure-App-by-RNF-1024x683

Βασίλης Σοφός

184
0

Η Bridgestone εξοικονομεί χρόνο και φιλοδοξεί να προσφέρει τη ευκαιρία αύξησης της αποδοτικότητας στους πελάτες της, αναπτύσσοντας μια ψηφιακή λύση που θα βοηθήσει τους αγρότες να υπολογίσουν τη σωστή πίεση ελαστικών για τα οχήματά τους. Η RNF κατασκεύασε τον πρώτο στο είδος του Υπολογιστή Πίεσης Ελαστικών που κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 για τις μάρκες Bridgestone και Firestone.

Όπως είναι γνωστό, η σωστή πίεση των ελαστικών συμβάλλει στη μείωση της συμπίεσης του εδάφους, δημιουργεί λιγότερη φθορά στα ελαστικά και αυξάνει την οικονομία καυσίμου και αυτοί είναι και οι στόχοι χρήσης της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Η αρχική πρωτοποριακή εφαρμογή επέτρεψε στους αγρότες να εισάγουν όλα τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή και να λαμβάνουν τη σωστή πίεση ελαστικών με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή κατέβηκε πάνω από 110.000 φορές σε 170 χώρες και στις δύο μάρκες (Bridgestone και Firestone).



Έξι χρόνια αργότερα, η Bridgestone ήθελε να αναπτύξει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για τις παγκόσμιες μάρκες της και οι τεχνολογικές εξελίξεις στην ανάπτυξη εφαρμογών σήμαιναν ότι ήταν καλύτερο να δημιουργηθεί η εφαρμογή από την αρχή.

Από το 2015, η RNF χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο που ονομάζεται React Native, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών. Ο Rob Mannion, Διευθύνων Σύμβουλος της RNF, δήλωσε: «Η νέα εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη και για τις δύο μάρκες, έχει όλες τις λειτουργίες, αλλά προσφέρει επίσης στους χρήστες την ευελιξία να μοιράζονται δεδομένα πίεσης, για παράδειγμα, μέσω email ή σε έντυπη μορφή. Συνδέεται επίσης με την προσαρμοσμένη πλατφόρμα για κινητά RNF BEAM, η οποία επιτρέπει στην Bridgestone να επικοινωνεί με τους αγρότες με εξατομικευμένο τρόπο.»

Από τη δική του πλευρά, ο Stefan Denayer, επικεφαλής μάρκετινγκ νέων αγροτικών προϊόντων στην Bridgestone Europe, δήλωσε: «Η RNF μας βοήθησε να ξεκινήσουμε μια βιομηχανία για πρώτη φορά το 2012 και συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε πολλές άλλες εφαρμογές μαζί τους. Λόγω του τρόπου με τον οποίο καινοτομούν συνεχώς με την τεχνολογία, καταφέραμε να λανσάρουμε μια ολοκαίνουργια εφαρμογή αιχμής.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία