BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Έφθασε το 100% ηλεκτρικό αγροτικό UTV Corvus Terrain EX4

Φτιαγμένα για σοβαρή εργασία, όπως τα συμβατικά, τα αμιγώς ηλεκτρικά Corvus προσφέρουν εφάμιλλες δυνατότητες έλξης και επιδόσεων, ενώ δεν έχει γίνει καμία «έκπτωση» στο ωφέλιμο φορτίο και στις συνολικές δυνατότητε φόρτωσης με τα θερμικού κινητήρα UTV της σειράς.

MG_6635_6D__1_

Βασίλης Σοφός

507
0

Υποσχόμενη ότι έφτιαξε ένα ηλεκτρικό και τετρακίνητο UTV ικανό να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις πιο δύσκολες εργάσιμες μέρες χάρη στις εκτός δρόμου ικανότητές του, η Corvus λανσάρει το Terrain EX4, που ενσωματώνει κινητήρα 48V εναλλασσόμενου ρεύματος 13kW για να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 620 κιλών, με την ικανότητα ρυμούλκησης στα 755 κιλά στο χαμηλό και 479 κιλά στο υψηλό. Η καρότσα είναι από χάλυβα με χωρητικότητα 300 κιλών και υπάρχει περισσότερος χώρος για επιβάτες και εξοπλισμό με μπροστινή περιοχή αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα για τα απαραίτητα.



Το Terrain EX4 επιτυγχάνει 40 χ.α.ω. και μπορεί να οδηγηθεί σε δρόμους, καθιστώντας το ιδανικό για ένα ήσυχο, μη ρυπογόνο όχημα καθημερινής εργασίας. Προσφέρει υψηλή χωρητικότητα φορτίου, χαμηλότερη συντήρηση και υψηλή αντοχή για ομαλό ή ανώμαλο έδαφος.

Υπάρχει ένας διπλός επιλογέας ισχύος για το «Range» και το «Power» που σας επιτρέπει να επιλέξετε ηλεκτρονικά τη σωστή λειτουργία οδήγησης για τις πιο απαιτητικές εργασίες.



Σύμφωνα με την εταιρεία, με τη λιγότερη συντήρηση και χωρίς το κόστος του καυσίμου, τα ηλεκτρικά οχήματα UTV είναι σημαντικά πιο προσιτά και οικονομικά από τα παραδοσιακά οχήματα με βενζίνη ή πετρέλαιο. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 15 kW στο EX4 έχει σχεδιαστεί μάλιστα για γρήγορη και άνετη φόρτιση.



Από τη εκκίνηση έως και τη επιτάγχυνση, το EX4 είναι ήσυχο και ως όχημα εκτός δρόμου προσφέρει μια απολαυστική οδηγική εμπειρία όλη την εργάσιμη ημέρα, τονίζει η εταιρεία.



Με απόσταση από το έδαφος 309 χιλιοστά και την επιλογή κίνησης 4×4 και 4×2, ακόμη και το πιο δύσκολο έδαφος γίνεται προσβάσιμο, ενώ όλα τα μοντέλα Terrain EX4 είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ T1a και είναι εξοπλισμένα με γυαλί ασφαλείας αυτοκινήτου, ζώνες τριών σημείων, προβολείς και φώτα φρένων, κόρνα, καθρέφτες και υαλοκαθαριστήρες.



Για το Terrain EX4 υπάρχουν τρεις εκδόσεις με καμπίνα και άλλα αξεσουάρ: EX4 Base EPS, EX4 Pro EP και EX4 CAB EPS. Η επιλογή χρώματος είναι λευκό, πορτοκαλί ή πράσινο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία