BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Όλο το στόλο νέων και αναβαθμισμένων μηχανημάτων έφερε η εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. στην 29η Agrotica 2022

Για πάνω από 65 χρόνια, η εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. δραστηριοποιείται στον γεωργικό κλάδο, ο οποίος εξελίσσεται και μεταβαίνει στην ψηφιακή εποχή. Αυτή τη μετάβαση ακουλουθεί και εταιρεία πιστά, παρουσιάζοντας στην 29η Agrotica 2022 ό,τι πιο σύγχρονο από τις φίρμες που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά.

AGROTICA_22_DEMETER3

Βασίλης Σοφός

1315
0

Από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου, στην έκθεση Agrotica 2022 που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας γνώση, τεχνολογικές λύσεις και προετοιμάζοντας τους νέους αγρότες για την ψηφιακή μετάβαση, η εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. άφησε το δικό της στίγμα, παρουσιάζοντας την μεγάλη γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύει 65 χρόνια και επεκτείνει ακόμη και σήμερα.



Η εταιρία αντιπροσωπεύει επίσημα για την ελληνική αγορά τα τρακτέρ Lamborghini από το 1976, τα Hurlimann από το 2021 και τα Zetor από το 1955 έως και σήμερα.



Αναλυτικότερα, στο περίπτερο της Agrotiza, συνολικής επιφάνειας 600 μ2, η εταιρεία παρουσίασε όχι μόνο τα τρακτέρ της αλλά και μια σειρά από γεωργικά παρελκόμενα μηχανήματα των οίκων Nardi και Caffini.



Στον εξωτερικό χώρο μάλιστα εκτέθηκε μια μεγάλη γκάμα με αγροτικά και βιομηχανικά ελαστικά από την MITAS, ενώ την μεγαλύτερη επιφάνεια του περιπτέρου κάλυψαν, όπως αναφέρθηκε, τα τρακτέρ, με μεγάλη εντύπωση να προκαλούν τα νεοαποκτηθέντα Hürlimann.



Η Lamborghini παρουσιάστηκε με πλήρως ανανεωμένη σειρά δενδροκομικών τρακτέρ από 50 έως 115 ίππους με κύριους εκφραστές τα μοντέλα SPRINT, SPIRE F TREND, SPIRE F/S/V, SPIRE F PLATFORM, SPIRE F TARGET ενώ στα τρακτέρ ανοιχτού πεδίου από 70 έως 135 ίππους παρουσιάστηκαν τα μοντέλα CRONO, SPIRE TREND, STRIKE, SPARK R, ενώ αναμένεται η πλήρως ανανεωμένη σειρά τρακτέρ από 140-250 ίππους της μάρκας.



Να σημειωθεί ότι η φετινή χρονιά αποτέλεσε ορόσημο για την Lamborghini στην Ελλάδα, καθώς συμπληρώθηκε ο αριθμός των 7500 πωληθέντων τρακτέρ από την αρχή της εισαγωγής τους από την εταιρία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε, το 1976, ως σήμερα. Από την γκάμα της Hurlimann, που για πρώτη φορά ως νεοαποκτηθείσα παρουσιάζεται στην έκθεση, εκτέθηκαν 8 μοντέλα με ιπποδυνάμεις από 50 έως 125 ίππους, δενδροκομικού τύπου αλλά και ανοιχτού πεδίου.



Τα μοντέλα της Hurlimann ξεχωρίζουν με την υψηλή αισθητική τους αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτά ήταν τα δενδροκομικά Prince, XF, XF SPIRIT, XF TRADITION και από την μεγαλύτερη κατηγορία τα XE, XA SPIRIT, XΒ.




Η ιστορική τσέχικη κατασκευάστρια εταιρία Zetor παρουσιάστηκε με τα μοντέλα HORTUS HS 65 και PROXIMA HS 120. Με εμφανισιακές αλλαγές αλλά και σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας στην κατασκευή, τα αμιγώς ευρωπαϊκά αλλά και αγαπητά σε όλους Zetor δεν θυμίζουν πια τίποτα από το παρελθόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, σύντομα αναμένονται τα μεγάλα πλήρως ανανεωμένα και αναβαθμισμένα FORTERRA και CRYSTAL με ιπποδυνάμεις έως και 180 ίππους. Όλα τα τρακτέρ που παρουσιάστηκαν στην 29η AGROTICA ενσωμάτωναν κινητήρες Stage 5, υψηλής απόδοσης και φιλικότερους προς το περιβάλλον. Με νέο σχεδιασμό καπό και καμπίνας με πλουσιότερο εξοπλισμό.

Τα νέα μοντέλα ομαδοποιούνται βάσει της τεχνολογίας στις παρακάτω κατηγορίες:

-Τρακτέρ με βασική τεχνολογία και καλή σχέση ποιότητας-τιμής

-Τρακτέρ με μεσαίο εξοπλισμό, ικανά να καλύψουν σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των πελατών

-Τρακτέρ με τεχνολογία αιχμής και κορυφαίο εξοπλισμό, ενώ εδώ εισέρχεται και η έννοια του customization (εξατομίκευση) σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία