BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εξαγορά του Ιταλού κατασκευαστή MaterMacc από την Pöttinger

Η Pottinger αποφασίζει να επενδύσει στις σπαρτικές ακριβείας, θεωρώντας ότι η ιταλική οικογενειακή επιχείρηση MaterMacc μπορεί να του προσφέρει αυτή την ώθηση στον κλάδο των σπαρτικών ακριβείας, στον οποίο βασίζεται για την εξέλιξή της.

Case_Matermacc_2

Βασίλης Σοφός

238
0

Τον Ιταλό σπεσιαλίστα σε σπαρτικές ακριβείας, πνευματικές σπαρτικές και σε τεχνολογίες τεμαχισμού εξαγοράζει η αυστριακή εταιρεία Pöttinger, που συνεχίζει τη ταχεία ανάπτυξή της, τώρα και στον κλάδο των σπαρτικών ακριβείας. Μέχρι τώρα η Pottinger δενδιέθετε σπαρτικές ακριβείας, αλλά αυτή η τελευταία αγορά θα συμπληρώσει τη γκάμα του εξοπλισμού για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χαρτοφυλάκιό της.



Η Pottinger λέει ότι η MaterMacc Spa είναι γνωστή για την τεχνολογία σποράς ακριβείας, μαζί με τις μηχανικές και πνευματικές μηχανές σποράς της, καθώς και για τις τεχνολογίες τεμαχισμού και άλλα εξαρτήματα που προσφέρει στην αγορά. Αμφότερες οι εταιρείες είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και επικεντρώνονται στην εύρεση νέων τεχνολογιών για τις καθιερωμένες αγορές τους.

Έχοντας τη MatterMacc στην φαρέτρα της, η Pottinger σημειώνει ότι έχει θέσει ως στόχο να χρησιμοποιήσει την ενέργεια και τη δέσμευση που είναι κοινές και στις δύο εταιρείες για την περαιτέρω ανάπτυξη των υπαρχουσών τεχνολογιών, ενώ θα πληροί τα δικά της πρότυπα.

Η MaterMacc αυτή τη στιγμή απασχολεί περίπου 80 άτομα στην Ιταλία, με την Pottinger να αναλαμβάνει όλο το προσωπικό και το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας. αξιοποιώντας έτσι την υπάρχουσα τεχνογνωσία και τις δεξιότητες που έχει συγκεντρώσει η ιταλική εταιρεία από την ίδρυσή της το 1983. Προς το παρόν, η μάρκα, οι πωλήσεις, το δίκτυο σέρβις και η προμήθεια ανταλλακτικών θα παραμείνουν ίδια.



Ωστόσο, η Pottinger θα συνεισφέρει τις δικές της γνώσεις για τη βιομηχανία, για να επιδιώξει την επιτυχία σε αυτά τα νέα τμήματα. Να αναφέρουμε, τέλος, ότι οι υπάρχοντες πελάτες της MaterMacc θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις τρέχουσες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υποστήριξης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία