BACK TO
TOP
Τεχνολογία

ChopStar-Prime: Μηχανική ζιζανιοκτονία που υπογράφει η αυστριακή Einböck

Η εταιρεία Einböck είναι ειδικός στην κατασκευή συστημάτων μηχανικής ζιζανιοκτονίας, λανσάροντας πρόσφατα τη τσάπα ChopStar-Prime, για την οποία αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία στο σύστημα προσαρμογής που διαθέτει.

FUKfZy5X0AoHMCB

Βασίλης Σοφός

2701
1

Ο αυστριακός κατασκευαστής Einböck, ο οποίος ειδικεύεται στη μηχανική καταπολέμηση ζιζανίων, εισήγαγε φέτος το σύστημα τσαπίσματος ChopStar-Prime. Το τελευταίο διακρίνεται ιδιαίτερα από τα συστήματα προσαρμογής του, αφού η εταιρεία προσπάθησε να διευκολύνει τα πάντα, μέσω διαφόρων τεχνικών.



Έτσι, το ChopStar-Prime επωφελείται από ένα σύστημα φλαντζών, ελεγχόμενες σε ένα σημείο και με ένα απλό κλειδί, στο πλάι του στελέχουε. Μόλις ξεκλειδωθεί η φλάντζα, οι θήκες των δοντιών είναι ελεύθερες και μπορούν στη συνέχεια να ρυθμιστούν.



Τέσσερα στηρίγματα ανά στέλεχος μπορούν να ρυθμιστούν με αυτόν τον τρόπο. Το ChopStar-Prime προσφέρει στον κατάλογό του αρκετές φυτοπροστατευτικές λύσεις, με δίσκους ή πλάκες. Τα πρώτα είναι ανασυρόμενα χωρίς εργαλεία και τα δεύτερα λειτουργούν με ένα μόνο πάτημα πλήκτρων. Ευκολία προσαρμογής εργαλείων Η Einböck εργάστηκε επίσης γύρω από την προσαρμοστικότητα στη σύνδεση των εργαλείων στο πίσω μέρος, διαδικασία που εκτελείται με ένα μόνο μπουλόνι.



Επομένως, είναι πολύ απλό να τα αφαιρέσετε για να μεταβείτε σε άλλα εργαλεία. Επιπλέον, τα στέλεχη τύπου αστεριού ενσωματώνουν το σύστημα Smart-Grip. Όπως και με το στήριγμα του δοντιού, έτσι και οι υποδοχές δοντιών έχουν πλέον ενσωματωμένο σφιγκτήρα, ο οποίος ξεκλειδώνει με ένα κλειδί. Το πλαίσιο των δακτύλων συνδέεται με το κύριο στοιχείο μέσω παραλληλογράμμου. Επομένως ακολουθεί το έδαφος όσο το δυνατόν καλύτερα και μπορεί εύκολα να αποσυρθεί.

Το ChopStar-Prime διαθέτει επίσης υδραυλικό παραλληλόγραμμο ανυψωτικό, για κοπή τμημάτων. Το τελευταίο μπορεί να είναι χειροκίνητο ή ελεγχόμενο από GPS. Στη συνέχεια το στοιχείο ανυψώνεται σε ύψος 50 εκ., για να περάσει πάνω από το τσαπισμένο φυτό. Να σημειωθεί για το τέλος ότι το μηχάνημα διατίθεται σε πολλά πλάτη εργασίας, έως 12 μ. και με αποστάσεις σειρών από 25 έως 90 εκ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-12-2022 09:10Kostas

....τσαπιng ρε.....να κάνετε κ κορμί.....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία