BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πιο καθαρή η συγκομιδή από τη νέα βελγική μηχανή Dewulf Kwatro Xtreme Flow

Το αυτοκινούμενο εργαλείο της βελγικής Dewulf, τεσσάρων σειρών, εξοπλίζεται τώρα με το σύστημα Flexyclean, ενώ προστίθεται σε αυτό και κάποια άλλα χαρακτηριστικά για τη νέα σεζόν συγκομιδής.

dji_0887_2

Βασίλης Σοφός

1765
0

Η Kwatro Xtreme Flow είναι η ανανεωμένη μηχανή συγκομιδής πατάτας και άλλων φυτειών, που η βελγική Dewulf ανανεώνει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσθέτει αρχικά μια νέα επιλογή καθαρισμού με επανασχεδιασμένη διπλή μονάδα Easyclean. Αυτή περιλαμβάνει επτά ενεργούς κυλίνδρους ομαλού καθαρισμού που εναλλάσσονται με εννέα κυλίνδρους Easyclean. Το πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα μηχανικής ρύθμισης επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει την ταχύτητα, το ύψος, το άνοιγμα και την κατεύθυνση περιστροφής και των δύο ομάδων κυλίνδρων κίνησης ξεχωριστά από την καμπίνα.



Ο βαθμός καθαρισμού ρυθμίζεται προσαρμόζοντας την κλίση της μονάδας έως και 12 μοίρες. Η Dewulf λέει ότι αυτή η λύση είναι ιδανική για ξηρά εδάφη με σβούρες. Κατάλληλη για μηχανήματα που λειτουργούν σε σχετικά υγρές συνθήκες, η δεύτερη νέα επιλογή καθαρισμού συνδυάζει την αξονική μονάδα (36 κύλινδροι) και τη μονάδα Easyclean (δύο ενεργοί κύλινδροι ομαλού καθαρισμού εναλλάσσονται με τρεις κυλίνδρους Easyclean). Η ταχύτητα του κυλίνδρου είναι ρυθμιζόμενη, όπως και η κλίση της μονάδας Easyclean.



Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από την καμπίνα. Η Kwatro είναι μια αυτοκινούμενη μηχανή 4 σειρών που συνδυάζει τη μετωπική συγκομιδή με μια παραδοσιακή διαδρομή κόσκινου μονάδες καθαρισμού και όλα με έναν από τους μεγαλύτερους κάδους στην αγορά.



Με τα χρόνια, το Kwatro έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη ως κυρίαρχος στον τομέα. Χάρη στην μετωπικής συγκομιδή που βελτιώνει την ποιότητα, οι κορυφογραμμές πατάτας παραμένουν ανέπαφες και η μηχανή έχει εξαιρετική σταθερότητα. Αυτό καθιστά δυνατή τη διατήρηση της συγκομιδής περισσότερο σε υγρές συνθήκες.



Η μονάδα συγκομιδής Kwatro είναι εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά για να κάνει τη συγκομιδή όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Με την ευρύχωρη νέα καμπίνα Claas, η Dewulf έχει δημιουργήσει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον επικεντρωμένο στον οδηγό. Το Kwatro είναι εξοπλισμένο με κινητήρα Scania DC13 Stage IV 500 ίππων. Η ψύξη λειτουργεί ανεξάρτητα από τον κινητήρα και ως αποτέλεσμα προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά τις στροφές του κινητήρα.



Το Kwatro έχει τη χαμηλότερη πίεση εδάφους ανά cm² στην αγορά, χωρίς υπερφορτωμένους πίσω τροχούς ή στενούς τροχούς μπροστά που σκάβουν βαθιά ανάμεσα στις κορυφές. Σύμφωνα με την εταιρεία, χάρη στη μέγιστη απόκλιση του τιμονιού του πίσω τροχού 60°, η μηχανή είναι εκπληκτικά ευέλικτη. Η πρόσφυση μπορεί να ρυθμιστεί ανά τροχό, διασφαλίζοντας ότι η συγκομιδή μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες -και καιρικές συνθήκες-, γεγονός που καθιστά την Kwatro εξαιρετικά αξιόπιστη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία