BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα 10 χρόνια με ειδική έκδοση γιορτάζει το τμήμα εξατομίκευσης της Valtra

Το στούντιο της Valtra προσφέρει εδώ και 10 χρόνια τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει μέσα και έξω το τρακτέρ του έτσι όπως ακριβώς θέλει, παραμετροποίηση που δεν αφορά μόνο την εμφάνιση αλλά εκτείνεται και σε λειτουργικά αξεσουάρ που επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση στο χωράφι. Για να τιμήσει τη δεκάχρονη υποστήριξη, η Valtra αποκάλυψε και μια ειδική έκδοση για τα τρακτέρ της.

valtra-g-series-g135-unlimited-option-800-800_3

Βασίλης Σοφός

608
0

Στον επαγγελματικό κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι γνωστό ότι η προσαρμογή και η βελτίωση είναι το προνόμιο που ορισμένοι προσφέρουν, με τους χρήστες να επεμβαίνουν σημαντικά στα φορτηγά τους και σε άλλα τέτοιου είδους οχήματα.

Στον αγροτικό όμως κλάδο, η τάση αυτή δεν γνώρισε ποτέ μεγάλη επιτυχία, με λίγες εξαιρέσεις όπως το στούντιο εξατομίκευσης Valtra Unlimited, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους αγοραστές να παραγγέλνουν το τρακτέρ κομμένο και ραμμένο στα δικά τους μέτρα.



Η φινλανδική εταιρεία, η οποία το 2022 παρουσίασε την ολοκαίνουργια σειρά Q («The Beast«), προσφέρει ένα εξαιρετικά ποικίλο πρόγραμμα προσαρμογής για τρακτέρ των πελατών με βάση συγκεκριμένες ανάγκες. Το στούντιο της Valtra γιορτάζει το δέκατο έτος δραστηριότητάς του, ένα σημαντικό ορόσημο που η Valtra σκοπεύει να τιμήσει, και εκτός από το λανσάρισμα ενός νέου αποκλειστικού ιστότοπου, προσθέτει δύο άλλες εκδόσεις περιορισμένης έκδοσης στα ιστορικά ειδικά μοντέλα: το «Valtra Unlimited 10-year Full Edition» και το «Valtra Unlimited 10-year Light Edition» , τα οποία διαφέρουν μόνο σε λίγες λεπτομέρειες.



Πρόκειται ουσιαστικά για προσαρμοσμένο πακέτο, διαθέσιμο για τις σειρές N, T (Versu και Direct) και Q, το οποίο φέρνει ακόμη πιο εκλεπτυσμένα χρώματα στα τρακτέρ μαζί με μια σειρά από ειδικές προσθήκες, τόσο σε εξωτερικά όσο και σε εσωτερικά σημεία.



Όσο για την Full Edition υπάρχει: επιπλέον φορτιστής USB στην οροφή, θήκη τηλεφώνου με ασύρματο φορτιστή στο υποβραχιόνιο, ειδικό λογότυπο SmartTouch στο τιμόνι, λογότυπο εκδοσης 10 ετών στην κλειδαριά, πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα με λογότυπο «Unlimited» στην εισαγωγή αέρα, χαλάκι «Unlimited» με λογότυπο έκδοσης 10 ετών, αυτοκόλλητο με λογότυπο στο υποβραχιόνιο SmartTouch, κάθισμα οδηγού και συνοδηγού σε μαύρο δέρμα και νέος τύπος βάσης οθόνης. Με την αγορά αυτών των ειδικών εκδόσεων, η Valtra θα προσθέσει επίσης μερικά ωραία δώρα, όπως προβολείς LED.

Εκτός από τα δύο νέα μοντέλα-ναυαρχίδες για τον εορτασμό των 10 χρόνων, η Valtra Unlimited προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προσαρμογών τρακτέρ, τις οποίες οι αγρότες μπορούν να επιλέξουν και να συνθέσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους απευθείας από την ιστοσελίδα.

Τα διαθέσιμα σχέδια κυμαίνονται από «Titan Grey» (η τελευταία προσθήκη) – με γκρι ματ βαφή τρακτέρ, μεταλλικές μαύρες ζάντες, γκρι ματ υποβραχιόνιο SmartTouch και γκρι ματ λεπτομέρειες στην κολόνα τιμονιού, μέχρι το πιο εντυπωσιακό «Burnt Orange», με πορτοκαλί φινίρισμα τρακτέρ, επίσης μαύρες μεταλλικές ζάντες, πορτοκαλί υποβραχιόνιο SmartTouch και πορτοκαλί λεπτομέρειες στην κολόνα του τιμονιού.



Τα άλλα διαθέσιμα χρώματα είναι τα «White Elegant», «Black Matt», «Turquoise», «Ruby Red» και «Ultra Green». Το πρόγραμμα Valtra περιλαμβάνει μάλιστα και πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για το εσωτερικό, τη σχεδίαση των καθισμάτων και τα χειριστήρια: τα «Unlimited Leather» («Evolution» και «Unlimited Leather ΄΄Air+΄΄).

trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία