BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μέρος της Yokohama TWS τα ελαστικά της Trelleborg μετά από εξαγορά

Η Trelleborg Wheel Systems ανακοινώνει ότι η εξαγορά από την «The Yokohama Rubber Co., Ltd» ολοκληρώθηκε με επιτυχία έναντι 2,074 εκατομμυρίων ευρώ. Στο εξής, η εταιρεία θα αποτελεί επίσημα μέρος της «The Yokohama Rubber Co., Ltd», λειτουργώντας με την επωνυμία «Yokohama TWS» ως νέα εταιρεία.


trelleborg-agrishow-2019-farm-tire

Βασίλης Σοφός

200
0

Η «The Yokohama Rubber Co., Ltd», με έδρα την Χιρατσούκα της Ιαπωνίας, είναι μια παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της βιομηχανίας ελαστικών και άλλων εφαρμογών από καουτσούκ, όπως ιμάντες μεταφοράς και εύκαμπτοι σωλήνες. Με έσοδα 860,5 δισ. γεν (περίπου 6 δισ. ευρώ), η «The Yokohama Rubber Co., Ltd» είναι μια επιχείρηση, που απασχολεί πάνω από 28.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες.



Η Telleborg, ως κατασκευάστρια ανθεκτικών ελαστικών κυρίως για γεωργικά μηχανήματα, εντάσσεται μετά από εξαγορά στην «The Yokohama Rubber Co., Ltd», με τη τελευταία να εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των παραγωγών ελαστικών στον κόσμο, αποτελώντας έναν ισχυρό παγκόσμιο παίκτη στον τομέα των ελαστικών εκτός δρόμου με την προσθήκη των εμπορικών σημάτων Trelleborg, Mitas, Maximo, Cultor και του δικτύου υπηρεσιών Interfit στο χαρτοφυλάκιό της.

Ο Paolo Pompei, πρώην πρόεδρος της Trelleborg Wheel Systems και νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yokohama TWS, δηλώνει: «Σήμερα κλείνουμε ένα επιτυχημένο κεφάλαιο στην ιστορία μας με τον όμιλο Trelleborg και ανοίγουμε μια νέα σελίδα με έναν κορυφαίο παίκτη στη βιομηχανία ελαστικών, που μοιράζεται τις αξίες και το όραμά μας για το μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε επιτύχει συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη συνδυάζοντας στρατηγικές εξαγορές με στοχευμένες επενδύσεις, και αυτό μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και βιώσιμη πλατφόρμα, που υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο κατασκευαστικό αποτύπωμα, καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων κοντά στους πελάτες μας. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όσα κατάφερε να επιτύχει η ομάδα της TWS μέχρι σήμερα και είναι τιμή για όλους μας που η Yokohama αποφάσισε να επενδύσει σε εμάς, χτίζοντας μαζί με την υπάρχουσα επιχείρησή της έναν νέο κορυφαίο παίκτη στην κατηγορία των off-highway ελαστικών».



Η Yokohama TWS θα συνεχίσει να παρέχει τα ίδια υψηλής ποιότητας προϊόντα, λύσεις και επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες της παγκοσμίως και ως νέα εταιρεία θα λειτουργήσει χωρίς αλλαγές στην οργανωτική της δομή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία