BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Schmotzer Venterra 2K και Amazone KE 02 Rotamix στην έκθεση Cereals 2023

H νέα σειρά Venterra 2K είναι νέα τσάπα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλή απόδοση και κάλυψη περιοχών, προσφέροντας ευέλικτους χρόνους λειτουργίας, με την εξαγορασμένη από την Amazone εταιρεία Schmotzer να παρουσιάζεται στην έκθεση Cereals 2023.

hacktechnik-1--data

Βασίλης Σοφός

290
0

Η απόσταση κάτω από το πλαίσιο και το αυξημένο ύψος ανύψωσης κάνει τη νέα τσάπα Venterra 2K της Schmotzer να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλιέργειες ύψους έως και 50 εκ., ακόμη και όταν βγαίνει από σύντομη εργασία στο κεφαλάρι και χρησιμοποιεί το GPS SectionControl για την ανύψωση κάθε στοιχείου δοντιών ξεχωριστά. Με πλάτος εργασίας από 4,5 έως 6,75 μ. και με πλάτος γραμμής από 450 έως 750 χλστ., η τσάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αραβόσιτο και ζαχαρότευτλα, καθώς και για άλλες καλλιέργειες σειράς.



Η Venterra 2K καθοδηγείται μεταξύ των γραμμών με τη χρήση του συστήματος κάμερας Horus Pro, το οποίο λέγεται ότι παρέχει ακριβή καθοδήγηση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες εργασίας. Μπορούν να προστεθούν πρόσθετα εργαλεία, όπως προστατευτικά σειρών και σβάρνες που ακολουθούν. Τα παραλληλόγραμμα είναι εξοπλισμένα με ρουλεμάν που δεν απαιτούν συντήρηση.

Παράλληλα, οι περιστροφικές σβάρνες KE 02 Rotamix της Amazone καλύπτουν πλάτη εργασίας από 2,5 έως 4,0 μέτρα για τρακτέρ από 150 έως 240 ίππους. Να σημειωθεί ότι η αναδιπλούμενη περιστροφική σβάρνα KE 6002-2 400 Rotamix είναι για τρακτέρ έως 400 ίππων.



Μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα KE 02 που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Rotamix, το KE 6002-2 400 διαθέτει τέσσερις φορείς δοντιών ανά μέτρο πλάτους εργασίας, στους οποίους κατανέμεται η εισερχόμενη ισχύς. Τα συρόμενα δόντια παράγουν μια θρυμματισμένη δομή, ακόμη και σε βαριά εδάφη.

Το σύστημα Long-Life-Drive, συμπεριλαμβανομένου του κιβωτίου DirectDrive, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και ομαλή λειτουργία, λέει η κατασκευάστρια. Το σύστημα διπλής στεγανοποίησης με σφράγισμα κασέτας και σφράγισμα λαβυρίνθου προστατεύει από την είσοδο σκόνης, υγρασίας και βρωμιάς.



Η καρδιά της νέας σειράς περιστροφικής σβάρνας είναι το κιβώτιο ταχυτήτων DirectDrive, μέσω του οποίου η υψηλότερη ροή ισχύος μεταδίδεται απευθείας στα γρανάζια των φορέων δοντιών. Στο νέο KE6002-2-400 Rotamix δεν υπάρχει ανακατεύθυνση ισχύος, εξασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική μετάδοση ισχύος, χαμηλής φθοράς. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι τοποθετημένο και στα δύο πλευρικά φτερά. Η περιστροφική σβάρνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ταχύτητα PTO 1000 σ.α.λ, ενώ τα σετ αλλαγής γραναζιών επιτρέπουν την προσαρμογή της ταχύτητας του φορέα του δοντιού στις διαφορετικές συνθήκες του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία