BACK TO
TOP
Τεχνολογία

McHale: Χορτοκοπτικό Pro Glide R310 χωρίς ξηραντικό

Το μηχάνημα προσφέρει μπάρα κοπής 3 μέτρων με πάτωμα 7 δίσκων για ένα συνολικό πλάτος κοπής 3,1 μέτρων.

McHale-Pro-Glide-R310-Non-Conditioner-Mower-2

Βασίλης Σοφός

127
0

Το μηχάνημα προσφέρει μπάρα κοπής 3 μέτρων με πάτωμα 7 δίσκων για ένα συνολικό πλάτος κοπής 3,1 μέτρων. Την αποδεδειγμένα καλή τεχνολογία από τη σειρά χορτοκοπτικών μηχανημάτων και μια σειρά νέων χαρακτηριστικά καλύτερης ικανότητας παρακολούθησης του εδάφους με ταχύτερους χρόνους αντίδρασης στις αλλαγές των συνθηκών του εδάφους ενσωματώνει η νέα είσοδος της McHale με το Pro Glide R310.

«Τα χορτοκοπτικά με ξηραντικό έχουν καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά ως προϊόν υψηλής ποιότητας, αλλά ορισμένοι πελάτες ζητούν μια απλή μηχανή χωρίς ξηραντικό», δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της McHale στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Αυτό είναι το χορτοκοπτικό βαρέως τύπου που αφήνει μια καθαρή κοπή της καλλιέργειας για την παραγωγή ποιοτικής χορτονομής», σημείωσε ο ίδιος.



Η ομάδα των μηχανικών της McHale σχεδίασε το μηχάνημα με στόχο να παρέχει ανώτερη πλεύση σε ανώμαλο έδαφος χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία 3D Ground Tracking Technology που φέρουν τα μηχανήματα με ξηραντικό. Η νέα R310 είναι εξοπλισμένη με μια σειρά κοινών χαρακτηριστικών όπως η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία παρακολούθησης του εδάφους, ο ρυθμιζόμενος έλεγχος της πίεσης του εδάφους και ο στιβαρός σχεδιασμός της κλίνης που καθιστούν αυτά τα μηχανήματα μια έξυπνη επιλογή για τους αγρότες και τους εργολάβους.

Όπως αναφέρθηκε το Pro Glide R310 χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία 3D Ground Tracking Technology. Η τρισδιάστατη παρακολούθηση του περιγράμματος του εδάφους επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να κουρεύει εύκολα σε ανώμαλο ή κυματιστό έδαφος και να εξακολουθεί να παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα. Τα περισσότερα πίσω χλοοκοπτικά διαθέτουν έναν κεντρικό πείρο που επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να κινείται μόνο αριστερά και δεξιά και όχι να προσαρμόζεται στις αλλαγές των συνθηκών του εδάφους.

Σημειωτέον ότι το McHale Pro Glide R310 διαφέρει από άλλα παρόμοιας κατηγορίας μηχανήματα, αφού αυτό είναι εξοπλισμένο με μια πατενταρισμένη μονάδα ανάρτησης 3D παρακολούθησης εδάφους που παρέχει καλύτερη απόδοση κοπής επιτρέποντας στο χλοοκοπτικό να κινείται ανεξάρτητα από το τρακτέρ.



Η ράβδος κοπής στο χλοοκοπτικό Pro Glide τροφοδοτείται από ένα κιβώτιο ταχυτήτων βαρέως τύπου. Σε σύγκριση με τη χρήση ιμάντων μετάδοσης κίνησης, που μπορεί να ολισθήσουν σε βαριά καλλιέργεια, η άμεση μετάδοση κίνησης εξασφαλίζει ομοιόμορφη και συνεχή κατανομή της ισχύος στα γρανάζια της μπάρας κοπής.

Για τη μεταφορά, το χλοοκοπτικό R310 διπλώνει κάθετα και τοποθετείται πίσω από το κεντρικό σημείο του τρακτέρ για ασφαλή μεταφορά. Αυτή η θέση επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να κατανέμει το βάρος του ομοιόμορφα στο πίσω μέρος του τρακτέρ για ευκολία στη μεταφορά στο δρόμο, ενώ παράλληλα παρέχει στον οδηγό καθαρή θέα από τους καθρέφτες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία