BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πλήρως αυτόματη πρέσα μεταβλητού θαλάμου V6760 λανσάρει η McHale

Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την άνεση του χειριστή και, με τις νέες λειτουργίες, τη φιλικότητα προς το χρήστη.

McHale-Variable-Chamber-Round-Baler-5_2

Βασίλης Σοφός

368
0

Η McHale πρόσθεσε τη πλήρως αυτόματη πρέσα μεταβλητού θαλάμου V6760 στη δημοφιλή σειρά V6. Αυτή τη στιγμή στην γκάμα, το McHale V6760 είναι το μηχάνημα με τις υψηλότερες προδιαγραφές στη σειρά, ως μια πλήρως αυτόματη πρέσα συμβατή με ISObus και δυνατότητα χρήσης των τερματικών ISO-PLAY 7 ή ISO-PLAY 12 της McHale, ώστε να παρέχεται στον χειριστή το υψηλότερο επίπεδο προσαρμογής και απόδοσης του μηχανήματος.



Δίνοντας έμφαση στην άνεση του χειριστή και τη φιλικότητα προς το χρήστη, η McHale εξασφάλισε τη διατήρηση της αξιοπιστίας και της ποιότητας κατασκευής του μηχανήματος βαρέως τύπου για την οποία είναι γνωστή η μάρκα εξάλλου.

Αναλυτικότερα, το νέο McHale V6760 διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό ένα πικ απ με πέντε ράβδους με έκκεντρο, ενώ ένα πικ απ χωρίς έκκεντρο με έξι ράβδους και διπλό κύλινδρο συγκομιδής είναι διαθέσιμο ως προαιρετικό εξάρτημα. Και οι δύο επιλογές από πικ διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που επιτρέπουν υψηλότερα ποσοστά πρόσληψης σοδειάς, σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό ενισχύεται και από τους πρόσφατα σχεδιασμένους πλευρικούς κοχλίες τροφοδοσίας, που κατευθύνουν τη σοδειά στο ρότορα μεγάλης διαμέτρου επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση.

Το McHale V6760 διαθέτει προσαρμοζόμενη εισαγωγή, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στην περιοχή εισαγωγής να προσαρμόζεται αυτόματα στις αλλαγές της ροής του υλικού.

Ο σχεδιασμός αυτής της περιοχής εισαγωγής έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

- προσαρμόζεται αυτόματα στον όγκο της καλλιέργειας, γεγονός που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της χωρητικότητας του μηχανήματος σε ελαφρές και βαριές σειρές/στρώματα 

- η περιοχή εισαγωγής προσαρμόζεται αυτόματα, ώστε το μηχάνημα να μπορεί να χειριστεί καλύτερα τις ανομοιόμορφες και ανώμαλες σειρές/στρώματα

- καλύτερη πρόσληψη της καλλιέργειας

- μειωμένη πιθανότητα εμπλοκής.

Το V6760 διαθέτει στάνταρ κιβώτιο ταχυτήτων 540 σ.αλ., αλλά για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του μηχανήματος, διατίθεται προαιρετικά κιβώτιο ταχυτήτων 1.000 σ.α.λ. Με την επιλογή του ISObus, τα μηχανήματα μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε σύνδεση ISObus του τρακτέρ και να ελεγχθούνμέσω του τερματικού στην καμπίνα.



Εάν ο πελάτης επιθυμεί να χειριστεί ένα μηχάνημα ελεγχόμενο με ISObus από τρακτέρ που δεν είναι συμβατό με ISObus, μπορεί να το κάνει μέσω των τερματικών McHale ISO-Play 7 ή ISO-Play 12, τα οποία διατίθενται ως προαιρετικό εξάρτημα.

whatsnewinfarming

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία