BACK TO
TOP
Τεχνολογία

iXtrack T3, το ψεκαστικό της Kverneland με συστήματα ελέγχου ζιζανίων

Το νέας γενιάς iXtrack T3 ενσωματώνει όλα τα αποδεδειγμένα καλά χαρακτηριστικά που έχει εισάγει το γκρουπ, προσφέροντας σταθερότητα και ακρίβεια, τόσο στο πεδίο όσο και κατά τη μεταφορά.

iXtrack-T3-2_2

Βασίλης Σοφός

232
0

Τα συρόμενα ψεκαστικά Kverneland iXtrack T3 χαρακτηρίζονται από τη συμπαγή σχεδίαση και το χαμηλό προφίλ τους, ικανά να αντιμετωπίζουν τα ζιζάνια. Διατίθενται με όγκο δεξαμενής 2.600 και 3.200 λίτρων, συνδυάζουν την ευκολία χρήσης με τη χρήση έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων για τη διαχείριση όλων των λειτουργιών άμεσα, σταθερά και με ακρίβεια τόσο στο πεδίο όσο και κατά τη μεταφορά, όλα με έλεγχο από την καμπίνα. Το χαμηλό κέντρο βάρους παρέχει στον χειριστή μεγάλη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες εδάφους, ενώ μια ειδική ανάρτηση στο πίσω παραλληλόγραμμο επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς έως και 40 χλμ./ώρα.



Μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο τύποι βραχιόνων, HSS από ανοξείδωτο χάλυβα με πλάτος εργασίας μεταξύ 18 και 30 μέτρων και HSA από αλουμίνιο, πλάτους 21 ή 24 μέτρων. Σε θέση μεταφοράς και οι δύο βραχίονες με τη νέα σχεδίαση αναδιπλώνονται πάνω από τη δεξαμενή και μακριά από την καμπίνα του τρακτέρ.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πλάτος μεταφοράς 2,55 μέτρα και ύψος μικρότερο από 4 μέτρα. Το χαμηλό κέντρο βάρους παρέχει στον χειριστή μεγαλύτερη σταθερότητα σε διαφορετικές συνθήκες του πεδίου, ενώ το πλάτος μεταβάλλεται μεταξύ 1,50 και 2,25 μέτρων. Το μοναδικό σύστημα εξισορρόπησης του βραχίονα iXtrack T3rear περιορίζει κάθετα την κύμανση του ύψους, εξασφαλίζοντας μεγάλη σταθερότητα. Το νέο σύστημα αυτοεπιπεδώσεων "Boom Guide" με αισθητήρες υπερήχων επιτρέπει στη μπούμα να προσαρμόζεται αυτόματα στο έδαφος ή στην καλλιέργεια σε όλες τις συνθήκες.



Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διαχείρισης ακρωτηρίου ErgoDrive, που βοηθά τον χειριστή στις στροφές στο κεφαλάρι. Όλα τα μοντέλα είναι 100% συμβατά με το ISObus και μπορούν να παρέχουν σταθερότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες εδάφους, ενώ μια ειδική ανάρτηση στο πίσω παραλληλόγραμμο επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς έως και 40 χλμ./ώρα. Ο άξονας διεύθυνσης μπορεί να ελεγχθεί είτε μέσω της οθόνης ISObus του τρακτέρ είτε μέσω της σειράς οθονών Tellus PRO και Tellus GO που παράγει η Kverneland. Με το νέο joystick IsoMatch Grip, ο χειριστής μπορεί να διαχειρίζεται ταυτόχρονα έως και 44 ηλεκτροϋδραυλικές λειτουργίες του μηχανήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία