BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Dewulf παρουσιάζει το CP 42 με σύστημα Smart-Float σε διαστάσεις 4 x 90 εκ.

Η επιθυμία του κλάδου για φύτευση και φρεζάρισμα με ένα πέρασμα αυξάνεται και η Dewulf ανταποκρίνεται σε αυτή τη ζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια με τη τεχνολογία Smart-Float. Η τεχνική αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο CP 42 (75 εκ.) και είναι τώρα διαθέσιμη και για το Structural 4000.

cp_42_smart-float_2

Βασίλης Σοφός

163
0

Με τη χρήση του Smart-Float, το φυτευτικό διατηρεί ενεργά και συνεχώς ένα σταθερό βάθος εργασίας εργασίας και φύτευσης, με τη Dewulf να διευρύνει το φάσμα εφαρμογής, παρουσιάζοντας το CP 42 σε διαστάσεις 4 x 90 εκ. Αυτός ο τρόπος εργασίας επιτρέπει στους καλλιεργητές να εξοικονομούν χρόνο, καύσιμα και εργατοώρες, λέει η εταιρεία. Isobus ή HMI Στην τελευταία γενιά μηχανημάτων Smart-Float, είναι δυνατή η ανεξάρτητη ρύθμιση του βάθους φρεζαρίσματος και φύτευσης από την καμπίνα τόσο στην οθόνη ελέγχου HMI όσο και στην οθόνη ελέγχου Isobus.



Σε συνδυασμό με μια ελεγχόμενη από GPS οθόνη Isobus, μπορούν να αναπτυχθούν επιλογές όπως ο έλεγχος τμήματος και ο έλεγχος μεταβλητού ρυθμού ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του πεδίου. Και οι δύο αυτές λειτουργίες είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό σε συνδυασμό με την οθόνη ελέγχου HMI με τις ονομασίες HMI GPS Planting Comfort ή Control. Η προετοιμασία της σποράς έρχεται πρώτη Η κινητήρια δύναμη για την κατεργασία του CP 42 Smart-Float είναι ο καλλιεργητής SC 360 Compact.

Η διάμετρος του ρότορα των 650 χλστ. επιτρέπει βαθύ φρεζάρισμα για καλύτερη προετοιμασία του καλλιεργητικού στρώματος, διατηρώντας παράλληλα ένα μηχάνημα με περιορισμένες διαστάσεις. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, η σειρά SC χαλαρώνει αρκετά το έδαφος, επιτρέποντας στον καλλιεργητή να σχηματίσει μια καλή πλάτη χωρίς προβλήματα.

Τα άγκιστρα της φρέζας είναι επίσης προαιρετικά εφοδιασμένα με εξαρτήματα Widia, που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Να σημειωθεί ότι η ράβδος έλξης στο CP 42 Smart-Float είναι επίσης συνδεδεμένη με υδραυλικούς κυλίνδρους στην ίδια την καλλιεργητική μηχανή. Αυτό εξασφαλίζει ακόμη πιο ακριβή έλεγχο του βάθους.



Παράλληλα, κατά τη φύτευση, οι αισθητήρες επιτρέπουν πάντα στον καλλιεργητή να διαχειρίζεται την επιθυμητή ποσότητα μαλακού χώματος και το επιθυμητό μέγεθος θρυμματισμού. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και οι αυλακωτήρες μπορούν να διατηρούν σταθερό βάθος φύτευσης ανάλογα με το περίγραμμα του χωραφιού.

Trekkerweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία