BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kverneland λανσάρει λιπασματοδιανομείς για το «δημοφιλές» μερίδιο αγοράς

Ο CL W Pro είναι ένας νέος λιπασματοδιανομέας στενού πλαισίου στη σειρά Exacta με δύο δίσκους.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-07-04__10_27_30_πμ

Βασίλης Σοφός

182
0

Αντικαθιστώντας τον CL EW με το ένα σύστημα ζύγισης, ο νέος αντικαταστάτης διανομέας της Κverneland CL W Pro εντάσσεται στη σειρά κάτω από τον CL GeoSpread. Η Kverneland αναφέρει ότι η προδιαγραφή Pro στο νέο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί τέσσερις κυψέλες φορτίου χωρητικότητας 2,5 τόνων σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα, είναι σε θέση να επιτύχει μεγαλύτερη ακρίβεια εφαρμογής μέσω δυναμικής ζύγισης.



Η βελτίωση της τεχνολογίας που είναι διαθέσιμη σε αυτό το μηχάνημα «μεσαίων προδιαγραφών» επιτρέπει επίσης στο διανομέα να εκτελεί βασικές λειτουργίες ελέγχου τμήματος GeoSpread, όταν αγοράζεται με κλειδί άδειας χρήσης. Η τυπική χωρητικότητα της χοάνης είναι 1.300 λίτρα, ενώ οι επεκτάσεις την αυξάνουν σε 1.800 λίτρα, 2.300 λίτρα και 2.800 λίτρα.

Τα πλάτη διασποράς κυμαίνονται από 10-33 μέτρα και οι δύο δίσκοι διασποράς με οκτώ πτερύγια τροφοδοτούνται από το σύστημα διανομής CentreFlow της εταιρείας. Οι βασικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν αναδιπλούμενο κάλυμμα χοάνης, κόσκινα χοάνης, λασπωτήρες για την προστασία των δίσκων και των πτερυγίων, διάταξη διασποράς ορίων ExactLine και φώτα οδικής κυκλοφορίας LED.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία