BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εκτεταμένες οι δυνατότητες για την μπροστινή δεξαμενή SprayHub της Lemken

Διαθέσιμο σε χωρητικότητες 1.100 ή 1.500 λίτρων, στο βασικό του εξοπλισμό το SprayHub περιλαμβάνει δεξαμενή καθαρού νερού, δεξαμενή πλύσης χεριών, φίλτρο πλήρωσης, αναδευτήρα, συστήματα καθαρισμού και ειδικά χειριστήρια. Η δεξαμενή που ελέγχεται με ISObus μπορεί να λειτουργήσει μέσω του λογισμικού ψεκασμού iQblue, ενώ τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψεκασμό σε λωρίδες με πίσω τσάπα, όπως το Steketee EC-Weeder.

lemken_sprayhub_ec-weeder_2

Βασίλης Σοφός

337
0

Η μπροστινή δεξαμενή SprayHub της Lemken μπορεί τώρα να αναβαθμιστεί με το SprayKit ένα στήριγμα ανά σκαλιστήρι, που μπορεί να ρυθμιστεί τόσο σε ύψος όσο και σε γωνία εργασίας για ψεκασμό σε σειρά κατά το σκάλισμα. Συνδυάζοντας τις δύο εφαρμογές, μπορεί κανείς να εξοικονομήσει έως και 60% ψεκασμού, σύμφωνα με τη Lemken.



Τα SprayHub και το SprayKit μπορούν να εξοπλιστούν με νέα χαρακτηριστικά, όπως η ηλεκτρική εναλλαγή κεφαλών μέσω Isobus. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε την κεφαλή ανά σειρά μέσω GPS και Section Control. Επιπλέον, διατίθεται ένα SprayKit για ψεκασμό με τη σπαρτική μηχανή ακριβείας Azurit. Για το σκοπό αυτό, η μπροστινή δεξαμενή SprayHub είναι εξοπλισμένη με δικό της έλεγχο ροής, αναδευτήρα και καθαρισμό. Ελέγχεται μέσω Isobus και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του λογισμικού ψεκασμού iQblue, ενώ για τη διάλυση προϊόντων σε σκόνη ή κόκκους, υπάρχει πρόσθετη κεφαλή έκπλυσης.

Διατίθεται επίσης σύνδεση CTS για πλήρωση και ξέπλυμα χωρίς επαφή. Ανάλογα με την έκδοση, το SprayHub μπορεί να συνδυαστεί με τη τσάπα EC-Weeder για ψεκασμό σειρών έως και 28 σειρών. Αυτό επιτρέπει τώρα τη χρήση δύο ακροφυσίων ανά σειρά, ώστε το φυτοφάρμακο να μπορεί να εφαρμοστεί και κάτω από τα φύλλα.

Επιπλέον, το SprayHub μπορεί να συνοδεύσει την εφαρμογή υγρού λιπάσματος σε άμεση γειτνίαση με το φυτό. Για παράδειγμα, σε εφαρμογές σποράς ακριβείας, το SprayKit, μαζί με το Azurit της Lemken, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έγχυση λιπάσματος μέσω των διπλών δίσκων σε έως και οκτώ σειρές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία