BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Ropa επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με το Keiler 2 DoubleSelect

Το μοντέλα ανεβάζουν τη λειτουργικότητα συγκομιδής για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του διαχωρισμού σε αμμώδη και πετρώδη εδάφη.

ropa_keiler_2_doubleselect_agribeauce_ropa_keiler_2

Βασίλης Σοφός

110
0

Τα Keiler 2 DoubleSelect είναι τα αναβαθμισμένα μηχανήματα συγκομιδής πατάτας της Ropa. Η εταιρεία προσθέτει τη μονάδα UFC, που μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος και γωνία, ενώ η ταχύτητα της μονάδας δύο σειρών και της μονάδας μίας σειράς της πρόσθετης μονάδας UFC μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ξεχωριστά.



Ο έγκαιρος διαχωρισμός των σβόλων και των πετρών στο ρεύμα της καλλιέργειας μειώνει σημαντικά τις ζημιές στις πατάτες αργότερα, με αποτέλεσμα ακόμη πιο προσεκτική συγκομιδή. Κάθε UFC μπορεί επίσης να εξοπλιστεί προαιρετικά με περιστρεφόμενες βούρτσες (UBK).



Το Keiler 2 DoubleSelect προσφέρει πειστικά αποτελέσματα χάρη στη σημαντικά βελτιωμένη απόδοση μηχανικού διαχωρισμού, ιδίως σε εδάφη με μεγάλες ποσότητες σβόλων και λίθων, αυξάνοντας την ταχύτητα συγκομιδής και μειώνοντας τον αριθμό του απαιτούμενου προσωπικού, σύμφωνα με τη Ropa.

Προαιρετικός κύλινδρος κορυφογραμμών για τα ανυψωτικά μηχανήματα ROPA KS

Στην έκθεση Potato Europe, η Ropa παρουσίασε και τον προαιρετικό εξοπλισμό κυλίνδρου κορυφογραμμής για τα ανυψωτικά μηχανήματα της σειράς Ropa KS. Η εταιρεία επεκτείνει έτσι το χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού της εκτός από τον γνωστό κύλινδρο με τροχούς πρέσας. Το κύριο αποτέλεσμα της μονάδας με ραβδωτούς κυλίνδρους είναι ότι κλείνουν οι ρωγμές στην κόμη των ραβδώσεων και αυτές επαναενώνονται ελαφρώς, έτσι ώστε οι πατάτες να μην πρασινίζουν μετά την αφαίρεση του θόλου των φύλλων. Οι κύλινδροι φρεζαρίσματος στηρίζονται επίσης πλευρικά, πράγμα που σημαίνει ότι η πίεση έδρασης δεν δρα επιλεκτικά, αλλά κατανέμεται πιο ομοιόμορφα.



Επιπλέον, οι παρειές του αναχώματος υποστηρίζονται από τους κυλίνδρους αναχώματος, έτσι ώστε να αποτρέπεται η διαρροή χαλαρού χώματος και να μην δημιουργούνται ρωγμές στην παρειά του αναχώματος. Συνολικά, διατηρείται η δομή και το σχήμα και διασφαλίζεται η ποιότητα της συγκομιζόμενης σοδειάς.

Με πληροφορίες από trekkerweb και topagrar

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Ropa
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία