BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Alpego παρουσιάζει τη νέα χλοοκοπτική μηχανή TL50 οπίσθιας τοποθέτησης

Η Alpego, κατασκευαστής χορτοκοπτικών μηχανών, προσθέτει στην γκάμα της το TL50, ένα μηχάνημα με πλάτος εργασίας πάνω από 2 μέτρα, για τρακτέρ μέχρι 220 ίππων.

tl50_2

Βασίλης Σοφός

2165
0

Η ιδρυθείσα το 1980 Alpego πρόσθεσε το νέο χορτοκοπτικό μηχάνημα TL50 στην γκάμα της. Η σειρά προϊόντων των χλοοκοπτικών μηχανημάτων περιλαμβάνει πλέον τόσο τα πλευρικά χλοοκοπτικά μηχανήματα του μοντέλου TL όσο και τα εμπρόσθια χλοοκοπτικά μηχανήματα του μοντέλου Trisar.



Εκτός από τα μοντέλα TL31 και TL33, το μοντέλο TL50 προστίθεται τώρα στη σειρά προϊόντων κοπτικών χλοοκοπτικών TL. «Αναπτύξαμε το TL50 ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση για μεγαλύτερα πλάτη εργασίας και για χρήση των χλοοκοπτικών σε συνδυασμό με μεγαλύτερα τρακτέρ», σημειώνεται από την οικογενειακή επιχείρηση.



Τα χαρακτηριστικά του χλοοκοπτικού TL50:

- Κιβώτιο μετάδοσης μόνο στο εξωτερικό του χλοοκοπτικού, ώστε το χλοοκοπτικό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο μακριά από το τρακτέρ. Αυτό δίνει στο χλοοκοπτικό μέγιστο πλάτος εργασίας δίπλα στο τρακτέρ. - Διπλή ευρείας γωνίας μονάδα PTO στο στάνταρντ εξοπλισμό

- Υψηλότερο βάρος λόγω βαρύτερου πλαισίου από το TL33

- Μεγαλύτερο πλάτος εργασίας, από 2,00 έως 2,60 μέτρα

- Μεγαλύτερη ισχύς, έως 220 ίππους το μέγιστο (κίνηση με πέντε ιμάντες)

- Νέος ρότορας με μεγαλύτερη διάμετρο 194 χλστ. Το μηχάνημα διαθέτει στάνταρντ μια σταθερή αντίθετη λεπίδα

- Μεγαλύτερη περιστροφή (μία από τις μεγαλύτερες της αγοράς), που εξασφαλίζει πάντα καλές εργασίες για τρακτέρ με πλάτος 2,60 μέτρα

- Μεγάλη γωνία εργασίας (+90/ -65°) - Βαλβίδες ελέγχου για τη ρύθμιση της ταχύτητας των κυλίνδρων - Χαμηλής συντήρησης, υπερμεγέθης κύλινδρος και με νέα προστατευμένα στηρίγματα

- Κιβώτιο ταχυτήτων σε θέση όπισθεν

- Βελτιωμένο κέντρο βάρους για βέλτιστη σταθερότητα

- Σύστημα ασφαλείας NO-STOP με τρία ελατήρια (αντί για δύο στο TL31/33) ALPEGO/TL50 08-2023NL.

Η Alpego ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ανήκει ακόμη και σήμερα κατά 100% στην οικογένεια Pegoraro. Επί του παρόντος, η τρίτη γενιά ηγείται της εταιρείας. Από την ίδρυσή της, η Alpego παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη σε όλες τις διεθνείς αγορές με αύξηση τόσο των παραγόμενων μηχανημάτων όσο και του κύκλου εργασιών.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι πρωταρχικής σημασίας. «Τα μηχανήματά μας εξακολουθούν να παράγονται στο εσωτερικό της εταιρείας από το δικό μας εξειδικευμένο προσωπικό και ανανεώνονται συνεχώς, χρησιμοποιώντας Ιταλούς προμηθευτές υψηλής ποιότητας», δηλώνει η Alpego, που κατέχει πλέον πολυάριθμες ενεργές πατέντες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία